KLAUS WERNER JOHANNIS „DAS KIND” SI MESAJUL SAU DE 1 IUNIE: „LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!”

1 Iun

Președintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe pagina sa de socializare, un filmuleț cu evenimentul pe care l-a organizat pentru copii la Palatul Cotroceni, context în care le urează sărbătoriților „La mulți ani!”.

Sursa foto: Klaus Iohannis / Facebook

„Sărbătorind Ziua Copilului alături de micii sportivi de la Special Olympics România. La mulți ani tuturor copiilor!”, a scris joi șeful statului pe Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?app_id=616383738571161&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2Fr%2F0F7S7QWJ0Ac.js%3Fversion%3D42%23cb%3Df36b3353272b3%26domain%3Dwww.agerpres.ro%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.agerpres.ro%252Ff163f29f73174ee%26relation%3Dparent.parent&container_width=518&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklausiohannis%2Fposts%2F1372289469524967&locale=en_US&sdk=joey&show_text=true&width=500

Președintele Klaus Iohannis a avut invitați miercuri la Cotroceni 75 de copii, majoritatea sportivi Special Olympics cu dizabilități intelectuale sau hipoacuzie.

Cu această ocazie, copiii au participat la câteva jocuri în curtea Palatului Cotroceni, iar șeful statului le-a înmânat medalii.

Administrația Prezidențială arăta că acest eveniment își propune să crească gradul de sensibilizare și conștientizare față de numărul mare de copii cu nevoi speciale, ale căror talente și abilități pot fi valorificate doar într-o societate incluzivă. Șeful statului dorește să atragă atenția asupra necesității schimbării atitudinilor existente față de persoanele cu dizabilități și a politicilor din domeniu.

Sursa foto: Klaus Iohannis / Facebook

„Fiecare copil poate fi un campion, prin efort și perseverență, iar sportul reprezintă un cadru ideal pentru dezvoltarea personală. Pentru a accentua această idee, evenimentul va include și activități sportive, desfășurate de copii cu și fără dizabilități”, preciza Administrația Prezidențială.

Evenimentul a fost organizat la Palatul Cotroceni cu sprijinul Fundației Special Olympics România și Consiliului Național al Dizabilității din România.

AGERPRES

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: