TRAFICUL RUTIER INGREUNAT DE NATO NOBLE JUMP 2017!

1 Iun

Traficul ar putea fi îngreunat, de joi până duminică, pe rutele Giurgiu-Bucureşti şi Bucureşti-Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu-Cincu, pentru că se vor deplasa coloane militare pentru exerciţiul NATO Noble Jump 2017. Opt convoaie ale Forţei Întrunite cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat sosesc în România joi.

„În intervalul 1-4 iunie, pe rutele Giurgiu-Bucureşti (E85) şi Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, se vor deplasa coloane militare, pentru un exerciţiu NATO.

Poliţia Română recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile şi semnalele poliţiştilor. În luna iunie, se va desfăşura exerciţiul NATO NOBLE JUMP 2017 (NOJP17), pe teritoriul Bulgariei, Greciei şi României, iar destinaţia finală a forţelor dislocate va fi Centrul Naţional de Instruire Întrunită ”Getica”, din Cincu”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Astfel, în perioada 1 – 4 iunie, pe anumite drumuri, se vor deplasa coloane militare şi traficul ar putea fi îngreunat.

„La data de 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), pe data de 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu. De asemenea, coloanele se vor deplasa, la data de 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), iar la data de 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu”, potrivit sursei citate.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: