SOCANT!,RETEAUA JOHANNIS- ADRIAN CIOCARLAN-OTILIA CIOCARLAN-,AFACEREA NATO-TRAFIC DE DROGURI DIN COLUMBIA .OTILIA CIOCARLAN ,MISTERIOASA FEMEIE DI AFACEREA EXPLOZIVA SI NASII PEDOFILULUI AMERICAN,WILLIAM TREPTOW DIN IASI!

3 iun.

Imagini pentru IOHANNIS,HELLVIG,COLDEA ,POZE

 

 

Gauleiterul nazi, Klaus Iohannis l-a numit vineri în funcția de adjunct al directorului SRI pe Adrian Ciocirlan, singurul ofiţer din SRI înaintat la gradul de general după ce fostul primar de Sibiu a câștigat Președinția României. Acesta apare într-o afacere legată de mafia columbiană a drogurilor în România şi NATO în anii 2000, conform flux24.ro

 

Adrian Ciocirlan, sef la Apararea Constitutiei. Seful de cabinet al lui Hellvig a ajuns adjunctul SRI

Serviciul Roman de Informatii a publicat CV-urile noilor adjuncti ai SRI. Potrivit acestora, generalul Adrian Ciocirlan (foto 2) a condus, in perioada 2013 – 2016, Directia Generala Apararea Constitutiei, iar colonelul Romeo-Cristian Bizadea (foto 3) a fost seful de cabinet al directorului SRI Eduard Hellvig.

Iata CV-ul generalului Adrian Ciocirlan:

Domnul general de brigada Adrian Ciocirlan, anterior numirii, pana in anul 2010, a ocupat diverse functii de conducere in cadrul Directiei Generale Contraspionaj. In perioada 2010-2013, a fost seful Directiei de Informatii a Municipiului Bucuresti. Intre 2013-2016, a condus Directia Generala Apararea Constitutiei.

In anul 2015 i-a fost acordat gradul de general de brigada.

A participat la misiuni, actiuni si operatiuni complexe derulate in special pe profil contraspionaj, in cooperare cu parteneri externi ai SRI.

Adrian Ciocirlan a absolvit cursuri de pregatire in domeniul intelligence si studii de securitate desfasurate in tara si strainatate.

A urmat cursurile Facultaţii de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii ‘Mihai Viteazul’, pe care le-a absolvit in anul 1996.

Vorbeste fluent limba engleza si limba franceza.

S-a nascut la 25 mai 1974, in Bucuresti. Este casatorit si are doi copii”.

Iata CV-ul colonelului Cristian Bizadea:

Domnul colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.

De la angajarea in Serviciu, in anul 2001, a detinut diferite functii in Directia Generala Contraspionaj: loctiitor al sefului Directiei, sef de departamente de analiza, operatiuni si planificare. In aceasta calitate, a participat la operatiuni derulate in cooperare cu parteneri interni si externi ai SRI.

A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a SRI.

In anul 2013 a obtinut titlul de doctor in sociologie la Universitatea Bucuresti, cu teza intitulata ‘Orientul Mijlociu Extins; o perspectiva demopolitica’.

Este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul’.

Este licentiat in drept al Universitatii ‘Lucian Blaga’ Sibiu si are un master in comunicare si relatii publice, obtinut la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Vorbeste fluent limba engleza.

S-a nascut in anul 1976, in Bucuresti. Este casatorit si are un copil”.

Anterior numirii în funcţia de adjunct al directorului SRI, colonelul Adrian Ciocirlan a fost sef al Directiei Generale Apararea Constitutiei, divizie cheie din cadrul SRI.

Soţia acestuia a fost implicată în calitate de angajat al SRI în celebra afacere Matser-NATO-mafia columbiană-Talpeş-Watts-pedofilul Treptow, acum 15 ani.

 Imagine similară

Adrian Ciocirlan este al doilea adjunct al directorului SRI numit vineri. Şi celălalt are probleme.

Firele afacerii Matser îngropate de statul român duc la fostul şef al SIE, Ioan Talpeş şi la Ovidiu Tender, un personaj legat prin multe fire de SRI.

Adrian Ciocirlan apare potrivit surselor FLUX 24 implicat în multe afaceri controversate. De altfel acesta este unul din generalii SRI care a fost plecat în deplasări în Australia în ultimii ani, unde a participat la celebrele partide de vânătoare despre care presa a scris pe surse. Potrivit surselor FLUX 24, Ciocirlan a fost însoțit și de un cunoscut jurnalist, care are prestații la Realitatea Tv, dar și la un site de știri.

Adrian Ciocirlan a fost implicat în celebra afacere Matser prin soţia sa, Otilia Ciocârlan.

Imagini pentru WILLEM MATSER ,POZE

 

Jan Willem Matser, fosta oficialitate NATO, a fost condamnat de tribunalul din Haarlem (Olanda) la 14 luni inchisoare pentru fals si frauda intr-o operatiune de spalare de bani. Este vorba de 200 de milioane de dolari, suma provenita, se pare, din trafic cu droguri din Columbia.

Matser, fost consilier pe probleme est-europene al fostului Secretar General NATO George Robertson, intentiona sa investeasca in Romania – avand legaturi de afaceri cu Oliviu Tender (patronul consortiului cu acelasi nume). Se pare ca fostul oficial NATO era interesat si de proiectul Rosia Montana.

„Prin aprilie 2002, Matser fiind in Romania in calitate de oficial NATO, am fost contactat de seful Administratiei Prezidentiale, domnul Ioan Talpes, care este si consilier pe probleme de securitate si siguranta nationala al Presedintelui Romaniei si care mi-a spus ca este in tara un inalt oficial NATO si care doreste sa cunoasca oameni de afaceri din Romania”, spunea controversatul om de afaceri Ovidiu Tender despre afacere într-o mărturie în faţa anchetatorilor olandezi în 2004.

Dupa ce Tender si-a dat acordul de a-l cunoaste pe Matser, a fost stabilita o intalnire de seara la restaurantul hotelului Hilton. Intalnirea nu a fost insa in doi, ci in patru. Potrivit depozitiei lui Tender, au participat la acea cina si doi generali, unul de la SIE si unul de la SRI, pe care omul de afaceri nu i-a nominalizat.Urmatoarea intalnire dintre Tender si Matser a avut loc la sfarsitul lui mai. „Am fost contactat de o persoana care mi-a spus ca Matser este in Romania si ca vrea sa vorbeasca cu mine. Nu-mi amintesc numele persoanei care m-a contactat, dar sigur era cetatean roman” – se mai arata in marturie. De asemenea, Tender nu-si mai amintea nici locul unde a avut loc aceasta a doua intrevedere: la biroul sau sau la restaurantul Floreasca. Tine minte insa ca Matser era insotit de o femeie care asigura traducerea si al carei prenume era Otilia. De altminteri, aceasta misterioasa femeie a fost audiata si ea, la Bucuresti, de catre procurorii olandezi, dar atat acestia, cat si omologii lor romani i-au trecut numele sub tacere.

Potrivit informatiilor FLUX 24, „misterioasa” femeie se numeste Otilia Ciocarlan si lucra la vremea respectiva ca translator la Serviciul Roman de Informatii. Ea a fost prezenta la toate celelalte intalniri dintre Matser si Tender, petrecute pana in decembrie 2002, momentul ultimei intrevederi dintre cei doi. Ulterior, Otilia Ciocarlan a demisionat din SRI si a inceput sa faca afaceri chiar cu Willem Matser: la inceputul anului 2003, a fost infiintata in Olanda firma Delta Holding, in care Otilia Ciocarlan detinea 5 procente, 80 la suta apartinea firmei Tranwood Europe, cu unic asociatWillem Matser, iar restul de 15 procente au fost incredintate unui anume Larry Watts.

Larry Watts este un istoric american, rezident de 12 ani in Romania, cununat de Ioan Talpes si care, la randul sau, l-a cununat pe William Treptow, istoricul american condamnat la Iasi pentru pedofilie în urmă cu mai mulţi ani.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: