DACA PROPAGANDA MEDIA PRO-JOHANNISTA SI SRI -TV ,FAC ATATA CAZ SI DIVERSIUNE PE INVITATIA ADRESATA DE COMITETUL EVREIESC AMERICAN(AJC),IN PERIOADA 4-9 IUNIE 2017,LA WASHINGTON,TRANSFORMATA IN „VIZITA DE LUCRU”LA CASA ALBA PE 9 IUNIE ,DE CATRE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP,ATUNCI CONFORM LEGII FUNDAMENTALE A ROMANIEI,PRESEDINTELE SENATULUI CALIN POPESCU TARICEANU II SOLICITA VOIAJORULUI MONDIAL ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS O DEZBATERE IN PARLAMENT!

4 iun.

Image may contain: 1 person, standing, beard and suit

Vizita pe care o va face preşedintele României la Washington este un eveniment ‘deosebit’ de pozitiv, declară preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

  ‘În calitatea mea de preşedinte al Senatului României şi de preşedinte al partidului ALDE doresc să exprim aprecierea că vizita pe care o va face preşedintele României la Washington este un eveniment deosebit de pozitiv. Am speranţa că rezultatele întâlnirilor oficiale programate vor stimula pe termen mediu şi lung cooperarea pe multiple planuri dintre ţara noastră şi Statele Unite în cadrul Parteneriatului Strategic’, precizează Tăriceanu într-un comunicat remis duminică AGERPRES. Potrivit preşedintelui Senatului, direcţiile majore ale politicii externe trebuie susţinute ‘indiferent’ de componenţa majorităţii parlamentare, mai cu seamă în cazul celor aplicabile pe termene ce depăşesc ciclurile electorale, ‘pentru prestigiul şi credibilitatea României’. ‘Mergând pe această logică, consider că obiectivele, care vor rezulta pentru cele două părţi în urma întrevederilor oficiale de la Washington, vor trebui supuse unor dezbateri ample, mai cu seamă în cadrul democratic al Parlamentului, dar şi sub egida Administraţiei Prezidenţiale, pentru ca legitimitatea, continuitatea şi predictibilitatea deciziilor majore de politică externă pe termen mediu şi lung să fie mai presus de ciclurile electorale şi de orice partizanat politic intern’, mai precizează Tăriceanu.
Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: