GHICI GHICITOAREA MEA?,DE CE INSISTA ISTERICA CIUFUTA DANA A LUI GRECU SA BAGE ZANZANIA IN PSD?,NU OARE DIN CAUZA AFACERII RAFO ONESTI ,DE CARE BARBATU-SAU NU ESTE STRAIN?!”

4 iun.

Imagini pentru DANA GRECU ,OAIE,POZE

După ce nu mai face emisiuni cu Radu Tudor, Dana Grecu pare a fi un pic ”rătăcită” în identificarea subiectelor pe care le abordează.

Lipsită de echilibrul pe care-l aducea Radu Tudor, Grecu pare nedumerită de toate subiectele pe care, se presupune, ea le alege pentru a fi abordate în emisiune.

A devenit aproape o regulă ca, în emisiunea ei, Dana Grecu să abordeze subiecte care să bage zâzanie în PSD. Femeia insistă, nu se lasă, sperând că se va concretiza, vreodată, una dintre aberațiile lansate de ea ca fiind ”subiecte de presă”.

Din nou, Grecu a pus pe tapet un ”plan secret” al lui Dragnea pentru a-l debarca pe Grindeanu. În ciuda faptului că oamenii din PSD îi tot spun că nu e cazul, în ciuda declarațiilor lui Dragena și Grindeanu, foarte clare în acest sens, Grecu insistă că este un subiect această zâzanie din PSD.

Nu e! Cel puțin, nu e deocamdată! Dar ea ori nu înțelege, ori este folosită pentru a lansa pe piață scenarii aberante, pe care bieții invitați sunt rugați să le comenteze. Puțin, că oricum cel mai mult le comentează tot ea!

Lipsită de condiția esențială a unui moderator, anume capacitatea de a asculta, Dana Grecu turuie vrute și nevrute, având senzația despre ea că e bună și că le dă peste bot politicienilor.

În fapt, ea nu înțelege mai nimic, iar faptul că pe parcursul fiecărei emisiuni ea repetă de 6-7 ori sintagma ”nu înțeleg!” spune totul!

Ori nu știe să își aleagă subiecte, ori i le alege altcineva și ea doar turuie, ori are alte interese. Și niciuna dintre aceste variante nu e în avantajul Danei Grecu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: