MAE SI GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS MESAJ DE CONDOLEANTE FAMILIILOR VICTIMELOR,”INTREAGA COMPASIUNE”PERSOANELOR RANITE SI SOLIDARITATE CU POPORUL BRITANIC ,SI CONDAMNAREA ATACURILOR TERORISTE DE SAMBATA DE LA LONDRA!

4 Iun

Imagine similară

Imagini pentru IOHANNIS, SI MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE,POZE

Ministerul Afacerilor Externe „condamnă ferm” incidentele de tip terorist care au avut loc în noaptea de 3 spre 4 iunie la Londra, transmițând condoleanţe familiilor victimelor, „întreaga sa compasiune” persoanelor rănite și solidaritatea cu poporul britanic.

Ministerul precizează că Ambasada României în Regatul Unit a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor date suplimentare, precum şi informaţii cu privire la identitatea victimelor.‎

„Misiunea diplomatică monitorizează situaţia şi păstrează în permanenţă legătura cu autorităţile, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară”, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește cetățenilor români că pot solicita asistență consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord: +44 20 76027328;+44 20 76029833; +44 20 76036694; +44 20 76025193;+44 20 7603 0572; +44 020 7602 2065. Apelurile vor fi preluate în regim de urgență de către operatorii Call Center, din cadrul Centrului de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS), care activează 24/24.
De asemenea, Ambasada României la Londra poate fi contactată şi pe numărul de urgențe consulare +44 7738716335.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, pe Twitter, un mesaj în care condamnă „cu fermitate” atacul terorist din Londra de sâmbătă noaptea şi îşi exprimă compasiunea pentru victimele lui.

„Condamn cu fermitate atacul terorist care a avut loc la Londra. Compasiune din toată inima pentru toţi cei afectaţi de tragicele incidente din Marea Britanie”, a scris Iohannis pe Twitter.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: