PROPAGANDA MEDIA SRI-TV PRO-JOHANNISTA,REALITATEA TV RASTALMACESTE DECLARATIILE ISTORICUL LUCIAN ORASEL INCEARCA SA LEGITIMEZE PRIN DIVERSIUNE IN MENTALUL ROMANILOR CA INDEIVIDUL KLAUS WERNER JOHANNIS ,SLUGA GERMANIEI LUI MERKEL NU A FOST INVITAT DE COMITETUL EVREIESC AMERICAN(AJC),IN PRIOADA 4-9 IUNIE 2017,CI DE PRESEDINTELE DONALD TRUMP,PENTRU CA ROMANIA A ALOCAT 2% DIN PIB PENTRU NATO?!

5 iun.

Imagini pentru TRUMP,MERKEL,IOHANNIS ,POZE

 

Celebrul istoric Lucian Orășel, un apropiat al lui Donald Trump, a susținut, în direct la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii se datorează faptului că România a alocat 2% din PIB pentru apărare în acest an.

Totodată, el este de părere că alegerea lui Donald Trump în funcția președinte al SUA este cel mai bun lucru care se putea întâmpla planetei în situația actuală.

 

„Ca să încep elegant, pentru situația internațională,  în această perioadă nenorocită și tragică, cel mai bun lucru care s-a întâmplat a fost alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA. Multă lume o să-mi sară în cap, dar, în America, președintele Trump a schimbat acest fenomen al globalizării, care a fost stabilit din 1945 și a durat până în 2017”, a spus Orășel.

Istoricul a subliniat că problema Europei nu este problema SUA, mai ales pentru că țările europene nu contribuie la bugetul NATO.

 

„Problema Europei nu este problema Americii. Alianța NATO este o alianță militară care se presupune că trebuie să fie formată din armatele țărilor membre. La ora actuală, de fapt, NATO e doar America, pentru că Europa și țările membre n-au vrut să contribuie cu nimic. În schimb au cerut Statelor Unite să o apere pe gratis”, a declarat Lucian Orășel.

Potrivit acestuia, prezența lui Klaus Iohannis în SUA se datorează faptului că România a alocat 2% din PIB pentru apărare: „Președintele Iohannis se află acum în America pentru că a insistat să dăm cei 2% pentru apărare. Dacă nu era acest lucru, nu era invitat. Vizita președintelui României la Washington nu este o vizită la cererea sau condiționată de Iohannis, ci de președintele SUA. Trump ne-a făcut această onoare”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: