FOSTUL FESENIST,PDSERIST,PENELIST, GURMANDUL SOMNOROS „,OMUL LUI KLAUS WERNER JOHANNIS,DAN MIHALACHE,AMBASADORUL ROMANIEI LA LONDRA NU ERA IN MOMENTUL ATACULUI TERORIST DE LA LONDRA,DAR TUPEIST SI PLIN DE EMFAZA ACEST INDIVIS ERA NAS LA O NUNTA IN ROMANIA SI NU-L CONSIDERA PE ROMANUL FLORIN MORARIU UN EROU CARE A SALVAT ZECI DE OAMENI ADAPOSTINDU-I IN BRUTARIE SI FUGARIND TERORISTII!DEMISIA SLUGA LUI JOHANNIS HERR MIHALACHE!

6 iun.

Imagini pentru DAN MIHALACHE,IOHANNIS ,POZE

Imagini pentru DAN MIHALACHE,IOHANNIS ,POZE

Lăudat de presa internaţională pentru curajul de care a dat dovadă în timpul atentatului terorist de la Londra, Florin Morariu nu l-a impresioant însă şi pe ambasadorul român, Dan Mihalache.

Imagine similară

Imagini pentru DAN MIHALACHE,IOHANNIS ,POZE

Mihalache nu crede că Florin este un erou, deşi bărbatul şi-a riscat viaţa lovind cu o navetă pe unul dintre terorişti cu intenţia de a-l pune pe fugă şi de a-i proteja în felul acesta pe oameni în faţa pericolului.

Este adevărat, Florin Morariu s-a plâns ulterior că autoritățile române nu fac nimic pentru a-l proteja de eventuale răzbunări, nefiind contactat de nimeni de la ambasadă.

În pofida convingerii sale că Morariu nu este un erou, ambasadorul a declarat la Antena3 că va asigura totuşi protecţia în perioada următoare „pentru a nu fi o ţintă pentru atacatori”.

„Sunt convins că cei din Marea Britanie vor găsi o soluţie în această privinţă. Eu nu mă pricep la aceste lucruri”, a ţinut să precizeze Mihalache.

„Am stabilit cu el și am vorbit sa ne vedem, va veni mâine la ambasada. I se va asigura protecția, nu de către ambasada, ci de autorități. Nu e un gest eroic. Propun MAE și președintelui României ca să primească o decorație a statului român. Vom vorbi cu partenerii noştri de cooperare. Sunt convins că cei din Marea Britanie vor găsi o soluţie în această privinţă. Eu nu mă pricep la aceste lucruri. Florin Morariu e un om robust. Nu e speriat aşa cum pare. Îi vom asigura protecţia în perioada următoare pentru a nu fi o ţintă pentru atacatori”, a afirmat Dan Mihalache pentru Antena3, potrivit b1.ro.

„Sincer, în momentul de faţă, da. Sunt foarte dezamăgit. Am încercat să fac un bine, am încercat să fiu ok şi nu m-a sunat unul de la poliţie să vorbească cu mine, să mă protejeze și pe mine într-un fel sau altul. Nu m-a sunat ambasada deloc. Nimeni. Fraţilor, credeţi-mă, nimeni nu m-a contactat, în afară de voi, presa, şi prietenii mei, oameni de pe Facebook, oameni care au fost acolo și pe care i-am ajutat sau care erau în zona aia. În rest, nimeni”, a spus Florin Morariu înainte de această declarație a ambasadorului.

Dan Mihalache s-a mai făcut însă remarcat cu o declarație complet nepotrivită după atacul terorist din Londra.

”Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea”, a afirmat Mihalache.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: