KLAUS „MUTU” SLUGA LUI ANGELA MERKEL STAZI SI A GERMANIEI NU S-A MAI ASCUNS DUPA CIRES.A FOST CHEMAT LA ORDIN DE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP.GAFA DIPLOMATICA SI AFRONT PE FATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP UN ANTI-SOROS CONVINS LA FORUMUL GLOBAL AMERICAN JEWISH COMMITEE A GAULEITERULUI NAZI,KLAUS WERNER -JOHANNIS-ASPERGER SLUGA MILIARDARULUI EVREU-KHAZAR DE ORIGINE UNGUREASCA,AMRICANU’GEORGE SOROS „FACE APOLOGIA GLOBALISMULUI MONDIAL”:USA ARE NEVOIE DE UNIUNEA EUROPEANA?!,ADICA DE GERMANIA?!””

6 iun.

România, ca stat-membru al NATO şi al Uniunii Europene, este un puternic promotor al legăturii transatlantice, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, marţi, la Forumul Global American Jewish Committee.

Imagini pentru AJC,IOHANNIS,POZE

KLAUS „MUTU” SLUGA LUI ANGELA MERKEL STAZI SI A GERMANIEI NU S-A MAI ASCUNS DUPA CIRES.A FOST CHEMAT LA ORDIN DE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP.

Image may contain: 2 people, people standing and text

 

GAFA DIPLOMATICA SI AFRONT PE FATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP UN ANTI-SOROS CONVINS LA FORUMUL GLOBAL AMERICAN JEWISH COMMITEE A GAULEITERULUI NAZI,KLAUS WERNER -JOHANNIS-ASPERGER SLUGA MILIARDARULUI EVREU-KHAZAR DE ORIGINE UNGUREASCA,AMRICANU’GEORGE SOROS „FACE APOLOGIA GLOBALISMULUI MONDIAL”:USA ARE NEVOIE DE UNIUNEA EUROPEANA?!” ADICA DE GERMANIA?!

Image may contain: 3 people, people standing and suit

”Trebuie să menţinem şi să consolidăm puterea sa în faţa provocărilor cu care se confruntă atât Europa, cât şi Statele Unite. Şi Europa şi America au nevoie de asta, indiferent dacă vorbim despre relaţia UE – SUA sau despre ce avem de făcut în NATO. Europa în prezent se confruntă cu multiple crize fără precedent – extremismul, naţionalismul, populismul, xenofobia, rasismul, antisemitismul şi discriminarea – care ne ameninţă societăţile democratice”, a spus şeful statului, potrivit Agerpres.

 

Potrivit acestuia, provocările subminează proiectul european şi duc la neîncredere, resemnare, scepticism şi lipsă de solidaritate.

”Împărtăşesc aceste gânduri cu dumneavoastră deoarece SUA are nevoie ca UE, ca partener strategic, să fie puternică şi unită. Securitatea UE, în sensul cel mai larg, a întregii Europe este foarte relevantă pentru securitatea Statelor Unite. Aşa a fost şi va fi întotdeauna. În acest context, vă pot asigura că vom fi unul din cei mai puternici piloni transatlantici în Uniunea Europeană. Legătura transatlantică va continua să fie cea mai puternică garanţie a noastră pentru securitate, libertăţi fundamentale şi prosperitate”, a punctat Iohannis.

Şeful statului a mai vorbit şi despre excelenta cooperare militară cu Statele Unite dar şi despre potenţialul în alte paliere ale cooperării bilaterale.

 

„Găzduirea de către România a sistemului Aegis Ashore de la Deveselu este unul din cele mai importante proiecte ale Parteneriatului Strategic. Dincolo de dimensiunea de securitate, există şi alte posibilităţi. România, ce a avut cea mai mare creştere economică în Uniunea Europeană în 2016, întâmpină companiile şi investiţiile din SUA oferind un mediu sigur şi deschis. De asemenea, aşteptăm cu mult interes un progres mai mare în dimensiunea de inovare, educaţie şi cercetare, acestea fiind domenii de mare importanţă pentru viitorul nostru comun,” a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, în perioada 4 – 9 iunie, o vizită în Statele Unite ale Americii, elementul central fiind întrevederea oficială cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

Şeful statului român participă, marţi, în calitate de invitat de onoare, la Forumul Global al prestigioasei organizaţii American Jewish Committee (AJC), care are peste 110 ani de existenţă.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1486028591419800%2F&show_text=0&width=560

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: