ATACURI TERORISTE IN PARLAMENTUL SI MAUSOLEUL AYATOLLAHULUI KHOMEINI IN REPUBLICA ISLAMICA IRAN SOLDAT CU SAPTE MORTI SI CATEVA ZECI DE RANITI!

7 iun.

Cel puțin șapte persoane au fost ucise în două atacuri separate comise de bărbați înarmați și de un atacator sinucigaș la sediul parlamentului iranian și la mausoleul fondatorului Republicii Islamice Iran, ayatollahul Ruhollah Khomeini, aflate la o distanță de aproximativ 20 de kilometri unul față de celălalt, potrivit presei iraniene. Agenţia Tasmin a transmis că şapte persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte patru sunt ţinute ostatice în clădirea Parlamentului de la Teheran. Un muncitor şi-a pierdut viaţa în atacatul de la mausoleau şi mai multe persoane au fost rănite.

Update: Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat miercuri atacurile. „Luptători ai Statului Islamic au atacat mausoleul lui Khomeini și parlamentul iranian de la Teheran”, a anunțat agenția de propagandă a grupării jihadiste, Amaq

Update: Un atacator sinucigaş şi-a detonat centura cu explozibili în incinta mausoleului ayatollahului Khomeini, în vreme ce unul a fost împuşcat mortal de către forţele de securitate şi ceilalţi au fost arestaţi atât în clădirea Parlamentului, cât şi în mausoleu, a declarat guvernatorul Hossein Hashemi, transmite Reuters.

Primele informații arătau că un bărbat înarmat a tras focuri de armă în clădirea Parlamentului iranian, un gardian fiind împușcat mortal.

De asemenea, existau informaţii cu privire la focuri de armă la mausolelul ayatollahului Khomeini, transmite Reuters.

in curs de actualizare

Reclame

2 răspunsuri to “ATACURI TERORISTE IN PARLAMENTUL SI MAUSOLEUL AYATOLLAHULUI KHOMEINI IN REPUBLICA ISLAMICA IRAN SOLDAT CU SAPTE MORTI SI CATEVA ZECI DE RANITI!”

  1. anisioluiz2008 7 iunie 2017 la 12:50 pm #

    A republicat asta pe O LADO ESCURO DA LUA.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: