ISTERICA HILLARY CLINTON-BENGHAZI,INGROPATA DE PROPRII EI COLEGI DIN PARTIDUL DEMOCRAT A LUI JEFFERSON DESFIINTAT DE GEORGE SOROS!

7 Iun

După ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2000, democratul Al Gore a plecat în Europa, s-a îngrăşat şi şi-a lăsat barbă. După încheierea mandatului la Casa Albă, Barack Obama a dispărut o vreme din spaţiul public, urmând tradiţia foştilor preşedinţi americani de a nu se lansa în critici la adresa noii administraţii.

Acum, până şi colegii de partid îi cer democratei Hillary Clinton să-l imite pe Barack Obama şi să iasă din lumina reflectoarelor. Publicaţia The Hill a intervievat mai mulţi politicieni democraţi şi aceştia consideră că afirmaţiile lui Clinton despre modul în care a pierdut prezidenţialele din noiembrie 2016, coroborate cu acuzaţiile aduse de fosta primă doamnă Comitetului Naţional Democrat, fac rău Partidului Democrat şi dăunează şi mai mult imaginii lui Clinton.

Politicienii democraţi înţeleg frustrarea lui Hillary Clinton şi aversiunea ei faţă de fostul director FBI James Comey, a cărui anchetă privind conturile de e-mail de la Departamentul de Stat i-a îngropat campania prezidenţială. Însă totul are o limită. La conferinţa organizată săptămâna trecută de compania Recode, Clinton a declarat că nu a obţinut nimic de la Partidul Democrat ”falit” condus de Barack Obama timp de opt ani. ”Dumnezeule, ce face? Pare încă foarte furioasă. Cu toţii suntem. Alegerile i-au fost furate. Însă să ieşi în public şi să vorbeşti iar şi iar despre asta? Și apoi să acuzi până şi Comitetul National Democrat? Asta nu ajută ţara şi nu o ajută nici pe ea”, spune un colaborator mai vechi al lui Clinton, citat de The Hill.

”Dacă încearcă să devină liderul unei mişcări de contestare a ce s-a întâmplat în 2016, atunci a reuşit. Însă o parte a problemei a fost chiar lipsa ei de viziune pentru Partidul Democrat, iar acum trebuie să ia o pauză şi să-i lase pe alţii să se afirme”, spune un fost colaborator al lui Barack Obama. Politicienii din echpa fostului preşedinte spun că acesta vrea ca partidul să permită afirmarea unei noi generaţii de lideri. ”E greu să faci asta când fosta candidată este încă aici şi asta într-un mod agresiv”, spune fostul consilier al lui Obama.

Vechii săi colaboratori spun că Hillary Clinton nu va mai candida şi că se simte liberă să spună ce gândeşte. Ei anticipează că fosta prezidenţiabilă va continua să vorbească despre alegerile trecute, în special pentru a face reclamă unei noi cărţi, ce va apărea în această toamnă. ”Spune în public aceleaşi lucruri pe care mi le-ar spune la telefon”, arată un fost colaborator din echipa de campanie.

”Să te plângi de rezultat şi să dai vina pe toată lumea nu este o strategie politică bună”, este opinia consilierului democrat Brad Bannon. ”Ar fi bine să auzim mai multe despre ce a greşit Clinton, lucruri care cred că au contat mai mult decât a spus ea”, declară pentru The Hill Jamal Simmons, unul dintre strategii Partidului Democrat.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: