VIZITA FAMIGLIEI PENALE KLAUS WERNER SI CARMEN JOHANNIS,SAMSARI DE RETROCEDARI ILEGALE SI TRAFICANT DE COPII LA CASA ALBA UNDE A FOST CONVOCAT DE PRESEDINTELE DONALD TRUMP CA PRIME-MINISTER,PRIN AJC,ESTE O EXCURSIE FARA NICIO FINALITATE PENTRU BUNASTAREA ROMANIEI SI A ROMANILOR ,PLAVANUL SI SOATA SA FIIND EMISARII GERMANIEI SI A GLOBALISTILOR SOROS +MERKEL!,E DOAR UN NOU CONCEDIU PENTRU FAMIGLIA JOHANNIS!

8 Iun

Vizita lui Iohannis in SUA suportata din banii poporului roman va depasi 500.000 de Euro, va merita pentru popor , e doar un nou concediu pt. familia Iohannis!

Imagini pentru cu vizita lui iohannis umilit de trump,poze

Imagini pentru cu vizita lui iohannis umilit de trump,poze

Imagini pentru cu vizita lui iohannis umilit de trump,poze

by Oare va merita vizita lui Iohannis in SUA , banii cheltuiti din sudoarea poporului roman, zeci de mii de Euro cheltuite pe drum, cazari, mancare, plimbari? Iata cat a costat o banala “exursie” de anul trecut statul roman: loading... Cristofor Bob: Nota de plata a vacantei lui Iohannis din Florida pentru buzunarele romanilor: – 8 bilete (doua pentru perechea prezidentiala + 6 pentru SPP) business clas Bucuresti – Miami x 3.840 $/persoana = 30.720 $; – 6 SPP x 75 $ diurna/zi x 10 zile = 4.500 $ – 6 SPP x 180 $ cazare/persoana/zi (hotel 4 stele) x […]

 

Oare va merita vizita lui Iohannis in SUA , banii cheltuiti din sudoarea poporului roman, zeci de mii de Euro cheltuite pe drum, cazari, mancare, plimbari?

Iata cat a costat o banala “excursie” de anul trecut statul roman:

Cristofor Bob: Nota de plata a vacantei lui Iohannis din Florida pentru buzunarele romanilor:
– 8 bilete (doua pentru perechea prezidentiala + 6 pentru SPP) business clas Bucuresti – Miami x 3.840 $/persoana = 30.720 $;
– 6 SPP x 75 $ diurna/zi x 10 zile = 4.500 $
– 6 SPP x 180 $ cazare/persoana/zi (hotel 4 stele) x 10 zile = 10.800 $
TOTAL: 46.020 $
Florida lucrului bine facut!

Anul acesta vizita in SUA va dura mai mult si va cuprinde mai multe deplasari si obiective in diferite locuri.

Cu ocazia deplasarii la Washington, Presedintele Romaniei va participa, in data de 5 iunie, in calitate de invitat de onoare, la Forumul Global al American Jewish Committee (AJC), care are peste 110 ani de existenta si va primi distinctia „Light Unto the Nations”, cea mai inalta distinctie a organizatiei care se decerneaza unor sefi de stat sau de guvern in semn de recunoastere pentru impactul international important in domeniul pacii, securitatii, democratiei, promovarii valorilor umane.

Celebrul istoric Lucian Orășel, un apropiat al lui Donald Trump, a susținut, în direct la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii se datorează faptului că România a alocat 2% din PIB pentru apărare în acest an.

Potrivit acestuia, prezența lui Klaus Iohannis în SUA se datorează faptului că România a alocat 2% din PIB pentru apărare: “Președintele Iohannis se află acum în America pentru că a insistat să dăm cei 2% pentru apărare. Dacă nu era acest lucru, nu era invitat. Vizita președintelui României la Washington nu este o vizită la cererea sau condiționată de Iohannis, ci de președintele SUA. Trump ne-a făcut această onoare”.

Sursa: PROTV

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: