LIDERUL LABURIST( SOCIALIST),JEREMY CORBYN,STRANS CU USA DE SUSTINATORII SAI CERE CA PREMIERUL BRITANIC „DOAMNA DE OTEL” THERESA MAY SA-SI DEA DEMISIA,STIIND CA NU ESTE DE TALIA LUI TONY BLAIR SI „INCERCAREA „MOARTE NU ARE!”

9 iun.

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a considerat că prim-ministrul conservator Theresa May ar trebui să demisioneze după pierderile suferite de partidul său la alegerile parlamentare britanice de joi, transmite AFP, potrivit Agerpres.

„Ea a pierdut colegii conservatoare, a pierdut voturi, a pierdut susținerea și încrederea. Este suficient pentru ca ea să plece și să lase locul unui guvern cu adevărat reprezentativ”, le-a spus Corbyn alegătorilor săi, vineri dimineața.

În ce o privește, Theresa May a declarat, imediat după realegerea sa în circumscripția Maidenhead (vest), că Partidul Conservator va asigura „stabilitatea” țării după alegerile legislative de joi în care, conform primelor estimări, ar putea pierde majoritatea absolută.

„Țara are nevoie de o perioadă de stabilitate și, oricare ar fi rezultatele, Partidul Conservator va putea îndeplini această datorie și va asigura stabilitatea”, a spus șefa guvernului de la Londra.

Potrivit unei știri EFE de vineri dimineață, după numărarea voturilor în 550 din cele 650 de circumscripții electorale, Partidul Conservator avea cu 20 de mandate în plus față de laburiști, 253 față de 233.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: