MAFIOTUL MULTI-MILIONAR FOSTUL DEPUTAT PDL,CRISTIAN BOUREANU ARESTAT PREVENTIV 30 DE ZILE!

10 Iun

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru utraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

„La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureannu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă.

Audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, fostul deputat a fost ulterior reţinut după ce Judecătoria Sectorului 1 a hotărât să emită ordonanţă de reţinere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, aceştia au decis arestarea sa preventivă.

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut un adevărat scandal după ce a fost oprit de poliţişti, în jurul orei 1.00, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru un control de rutină.

În autoturism erau trei persoane, iar Boureanu se afla în stare de ebrietate. Avesta i-a jignit pe poliţişti, pe unul l-a lovit cu genunchiul şi altuia i-ar fi prins degetele în portieră.

Boureanu i-a făcut apoi proşti şi i-a cerut prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţa: „Te las fără pensie”, „Îţi sparg faţa”, le-a transmis fostul deputat poliţiştilor.

Fostul deputat a ajuns încătuşat de poliţişti şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră, unde i s-a întocmit dosar penal.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: