FOSTUL DIRECTOR SRI,GEORGE MAIOR ,ACTUALMENTE AMBASADOR AL ROMANIEI IN USA ASTEAPTA CU NERABDARE AUDIEREA SA DE CATRE COMISIA PARLAMENTARA DE ANCHETA A FRAUDARII ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009!

11 Iun

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, spune că vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA nu are nicio legătură cu audierea sa la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, adăugând că ”este firesc să te prezinți în fața Parlamentului”.

”Nu are nicio legătură aspectul intern care mă privește cu această vizită (n.r. — a președintelui Klaus Iohannis în SUA) și cu calitatea diplomației exercitată aici. Este un lucru firesc să te prezinți în fața Parlamentului, nimeni nu are de ascuns ceva sau vreo inhibiție din acest punct de vedere. Chiar aștept cu plăcere aceste audieri”, a declarat, pentru Agerpres George Maior.

Maior este așteptat săptămâna viitoare la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Președintele Comisiei, Mihai Fifor, a anunțat, pe 23 mai, că fostul șef al SRI George Maior va fi invitat pe 6 iunie la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: