ANCHETA MORTILOR NEVINOVATI ARSI DE VII DE LA COLECTIV STAGNEAZA.ACUZATIE SOC IMPOTRIVA CORUPTULUI CARE UCIDE ,GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS SI VICTIMILE SALE CARE AU ARS DE VII LA CLUBUL COLECTIV PENTRU GUVERNUL SAU SI CARORA LI S-O FURAT POZELE!

12 iun.

ANCHETA MORTILOR NEVINOVATI ARSI DE VII DE LA COLECTIV STAGNEAZA.ACUZATIE SOC IMPOTRIVA CORUPTULUI CARE UCIDE ,GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS SI VICTIMILE SALE CARE AU ARS DE VII LA CLUBUL COLECTIV PENTRU GUVERNUL SAU SI CARORA LI S-O FURAT POZELE!
Imagine similară
Imagine similară

Fotografiile victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, tragedia în urma căreia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut din locul special dedicat memoriei celor decedați.

Asociația Colectiv GTG 3010 acuză că fotografiile au fost furate.

„Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul, există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arată așa. Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet, totul dispare”, afirmă asociația, într-o postare pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: