FOSTUL DIRECTOR SRI,GEORGE MAIOR ,ACTUALMENTE AMBASADOR AL ROMANIEI LA WASHINGTON DC ,S-O PREZENTAT LA AUDIERILE COMISIEI PARLAMENTARE DE ANCHETA A FRAUDARII ALEGERILOR DIN 2009!

12 Iun

George Maior s-a prezentat, luni, la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

La Comisie mai este aşteptat, conform programului, şi Virgil Voineag, preşedintele INS la data alegerilor.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii a fost întrebat de ziariști cum comentează informațiile potrivit cărora hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut drept Guccifer, i-ar fi spart conturile de email, George Maior a răspuns: „Fake news”.

Pentru marţi, Comisia a stabilit să îi audieze pe Robert Cazanciuc, Gheorghe Neţoiu, Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu. Tot pentru săptămâna viitoare, Comisia a retransmis o invitaţie lui Emil Boc, pentru miercuri.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a fost înfiinţată la solicitarea PSD şi ALDE după dezvăluirile făcute de Dan Andronic cu privire la noaptea alegerilor. Jurnalistul a publicat un articol în evz.ro în care a susţinut că în seara celui de al doilea tur al prezidenţialelor la locuinţa lui Gabriel Oprea s-au aflat, printre alţii, George Maior, şef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, şi Laura Codruţa Kovesi, la momentul acela procuror general al României.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: