„GHICI GHICITOAREA MEA?” CINE SE VA INTALNI ,CU CANCELARULUI ANGELA MERKEL-STAZI = BND AL GERMANIEI ,SI CU MAKRON,PRESEDINTELE FRANTEI,KLAUS WERNER JOHANNIS-BND,EMISARUL GERMANIEI LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP ,VA PLECA LA BERLIN SA DEA RAPORTUL DE TURNATOR….SI ISI VA LUA ANGAJAMENTUL CA ROMANIA VA RAMANE ALATURI DE ARMATA UNIUNII EUROPENE SI U.E.!

13 Iun

Imagini pentru IOHANNIS,MERKEL,MACRON ,POZE

 

Preşedintele Klaus Iohannis va merge săptămâna viitoare într-o vizită la Berlin, ocazie cu care se va întâlni cu Angela Merkel, a confirmat marți purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.

„Este un prilej cu care preşedintele va avea întrevederi importante. Se va întâlni cu cancelarul german, Angela Merkel, cu preşedintele Germaniei. Va fi prezent în calitate de invitat de onoare la o ceremonie de comemorare victimelor refugiului şi expulzării”, a declarat, marţi, Mădălina Dobrovolschi.

În cadrul vizitei oficiale în Germania, președintele ar urma să țină și un discurs oficial pentru a marca vizita prilejuită cu ocazia îndeplinirii a 50 de ani de relaţii diplomatice româno-germane.

„Vizita este prilejuită de împlinirea a 50 de ani de la debutul relaţiilor diplomatice româno-germane la nivel de ambasade, a 25 de ani de la momentul semnării acordului de cooperare şi parteneriat în Europa şi a 10 ani de la intrarea României în UE”, a declarat Dobrovolschi.

Întrevederile vor urmări câteva subiecte principale: aprofundarea relaţiei bilaterale româno-germane, subiectele aflate în prim-plan pe agenda internaţională şi pe agenda europeană.

Tot săptămâna viitoare, preşedintele va ajunge şi la Bruxelles, unde va avea o întrevedere cu preşedintele francez, Emmanuel Macron.

După vizita din Germania, Klaus Iohannis va merge la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea de vară a Consiliului European, unde vor fi abordate o serie de teme: migraţie, securitate şi apărare, aspecte economice legate de locurile de muncă, creştere şi competitivitate, cele mai recente evoluţii în ceea ce înseamnă procesul de ieşire a Marii Britanii din UE.

La Bruxelles, şeful de stat va avea o întrevedere cu omologul său francez, Emmanuel Macron. „Se va discuta despre relaţiile româno-franceze, parteneriatul strategic şi elemente importante din agenda europeană şi internaţională”, a spus purtătorul de cuvânt al Președinției.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: