EUROPARLAMENTARUL CATALIN IVAN ATAC DEVASTATOR IMPOTRIVA FOSTULUI PEDIST LIVIU DRAGNEA:SCANDALUL DIN PSD PRIVIND GUVERNUL „A LASAT FARA CUVINTE O EUROPA INTREAGA!”

15 iun.

Europarlamentarul Cătălin Ivan afirmă, referindu-se la scandalul din PSD privind Guvernul, că Liviu Dragnea „a lăsat fără cuvinte o Europă întreagă”.

 

Imagini pentru CATALIN IVAN ,LIVIU DRAGNEA ,POZE

„Domnule Liviu Dragnea, ați reușit să lăsați fără cuvinte o Europă întreagă. Toți colegii din Parlamentul European cu care am vorbit sunt siderați. De prisos să spun că nu s-a întâmplat niciodată nimic asemănător în istoria Uniunii Europene, în primul rând pentru că această construcție se bazează pe democrații funcționale, dar mai ales pentru că toate aceste state sunt conduse de oameni responsabili, care înțeleg consecințele acțiunilor lor. Nu știu dacă ați mai fost prezent la evenimentul organizat în cinstea dumneavoastră în Parlamentul European, de promovare a Iei românești. Apăreați pe lista de vorbitori, de acolo știu. Un evenimnet de toata laudă, de altfel. Vă garantez însă că prin momentul Ordonanței 13 și prin această nefericită decizie de a crea o criză politică și guvernamentală majoră în România, ați promovat imaginea țării în Europa. În sens negativ. Evident. Pentru cei care mai umblă cu programul de guvernare după ei, până și Vâlcov le poate spune că a fost compromis la momentul Ordonanței 13, iar acum este istorie. Toate „meritele” îi revin unui singur om. Liviu Dragnea. Singurul care l-a știut, de altfel, din scoarță în scoarță”, a scris Ivan pe Facebook.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: