IL PADRINO TRAIAN BASESCU:”DRAMOLETA DIN PSD” PUSA LA CALE DE DOI FOSTI PEDELISTI”CARE STIU CUM SE DISTRUGE UN PARTID DIN INTERIOR”,(VEZI CAZUL NOULUI PNLP) – LIVIU DRAGNEA SI DARIUS VALCOV!

15 Iun

Președintele PMP Traian Băsescu susține că „dramoleta politică a PSD” a fost montată de doi foști membri PDL, oameni „care știu cum se distruge un partid din interior”.

„Dramoleta politică de la PSD are doi autori. Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniștrilor și a prezentat în CEX raportul de ineficiență al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu. Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului doi oameni care știu cum se distruge un partid din interior”, a scris Băsescu pe pagina de Facebook.

Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara că nu demisionează din funcția de prim-ministru. El a precizat că va face acest lucru după ce președintele Iohannis va numi un premier de la PSD.

Anterior, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că toți miniștrii social-democrați și-au prezentat demisiile înainte de reuniunea Comitetului Executiv Național al partidului.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: