„MACHIAVELLI”,TRAIAN BASESCU DESPRE SCANDALUL DINTRE PSD SI SORIN GRINDEANUII DA IDEI DISCIPOLULUI SAU PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS: PREMIERUL SORIN GRINDEANU TREBUIE SA-SI FACA GUVERN ,DACA DEMISIONEAZA,TOATA PUTEREA VA FI LA JOHANNIS CARE „AR TREBUI SA TRIMITA PSD „IN OPOZITIE!

15 Iun

Traian Băsescu, susține joi că premierul Sorin Grindeanu este „obligat” de Constituție să își facă Guvern.

Imagini pentru BASESCU,IOHANNIS,POZE

 

„Dragnea a confundat Guvernul României cu un Guvern al PSD. N-a priceput nici acum că un Guvern trecut prin Parlament este un Guvern care slujește țara și nu PSD-ul. Ce are de făcut Grindeanu, plecând de la premisa că nu s-a speriat de Vâlcov și Dragnea ca să își prezinte demisia? 1. Inventariază lista miniștrilor PSD și ALDE care au demisionat. 2. Caută și nominalizează miniștri cu carnet de membru în PSD și ALDE (pentru a respecta structura politică a Guvernului votat în Parlament). 3. Înaintează lista miniștrilor demisionari și lista miniștrilor propuși în cabinet către președintele Iohannis”, a scris Băsescu pe Facebook.

În opinia lui Traian Băsescu, aceste lucruri „ar trebui făcute până mâine dimineață, pentru că președintele pleacă în zilele următoare, pentru circa o săptămână”.

„Dacă nu, mai bine demisionează, pentru că ar transforma criza de interese din PSD într-o criză politică a României. Dacă Dragnea își face iluzii că o moțiune împotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se înșală amarnic. Dacă Grindeanu nu își face Guvern și demisionează, joacă Iohannis. În locul lui, aș trimite PSD-ul în opoziție fără să clipesc”, a susținut liderul PMP.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: