URSULETU,PURTATORUL DE CUVANT AL PSD TIMIS A DEMISIONAT DIN PARTID !

15 Iun

Imagini pentru LUCIAN URSULETU,POZE

 

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, și-a dat demisia din funcție, dar a renunțat și la calitatea de membru al PSD, după decizia CExN al partidului de miercuri seara de a-i Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, și-a dat demisia din funcție, dar a renunțat și la calitatea de membru al PSD, după decizia CExN al partidului de miercuri seara de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu.

”Este un moment trist pentru toți PSD-iștii și implicit, pentru mine. În urma a ceea ce s-a întâmplat azi, am decis să renunț la funcția de purtător de cuvânt al PSD Timiș și la calitatea de membru al Partidului Social Democrat.

Decizia mea este strict legată de ceea ce s-a întâmplat în această seară, convins fiind că nu există reconciliere între membrii PSD și Liviu Dragnea. (…) Vă place sau nu Sorin Grindeanu, în seara asta a dovedit că poate și că se poate și altfel. Fără obediență, fără cap plecat”, arată Lucian Ursulețu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: