PREMIERUL SORIN GRINDEANU L-A PRIMIT LA GUVERN PE PREMIERUL LUXEMBURGULUI XAVIER BETTEL!

16 iun.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, într-o conferință cu omologul său luxemburghez, Xavier Bettel, cu care s-a întâlnit la Guvern, că „situația politică va fi rezolvată săptâmana viitoare, constituțional și respectând toate legile. Premierul a transmis totodată cu privire la Guvern că nu este singur, „toată lumea este la muncă”.

„Nu sunt singur. Așa cum v-am spus și ieri, toată lumea este la muncă. Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile, pentru că așa funcționează un stat de drept și așa funcționează un stat membru al Uniunii Europene, așa cum este România. Îmi doresc cât mai rapid să se încheie această perioadă de instabilitate politică, astfel încât să putem să oferim garanția stabilității pentru investitori, pentru cei care vor să vină să investească în economia noastră”, a spus Sorin Grindeanu, răspunzând întrebărilor jurnalisștilor, în cadrul conferinței de presă susținută alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel.

Grindeanu a adăugat, în context, că în acest moment este esențial să fie transmis un semnal de încredere.

„Este esențial să facem acest lucru, esențial să transmitem încredere, iar lucrul acesta se poate face săptămâna viitoare și prin metode constituționale”, a mai declarat premierul.

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, cu onoruri militare pe prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: