DRAGNEA FI BARBATA,NU TE ASCUNDE DUPA „FUSTELE”CELOR TREI FEMEI SA TE APERE.CARMEN DAN ,MINISTRUL DE INTERNE SUB TIRUL OPOZITIEI :PUSA LA ZID DUPA „LOVITURA DE STAT!”

17 Iun

Deputatul liberal Ovidiu Raețchi consideră că ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, trebuie eliberată rapid din funcție ca urmare a declarațiilor privind desfășurarea unei lovituri de stat.

„Declarațiile lui Carmen Dan, ministru de Interne încă în exercițiu, care susține că ne confruntăm cu o ‘veritabilă lovitură de stat’, nu pot fi acceptate din partea unui conducător al structurilor de forță. Nu vorbim de un simplu comunicator al PSD, care are dreptul la opinie și care poate urma instructajul de comunicare livrat de la partid, ci chiar de ministrul de Interne, care are în subordine numeroase structuri de ordine publică și care transmite, implicit, mesaje către cei pe care încă îi coordonează.

Au mai existat momente în istoria îndepărtată a PSD când oameni din Ministerul de Interne au vorbit despre lovituri de stat — și ele s-au sfârșit tragic. Funcția de ministru de Interne obligă la rigoare și prudență. Nu poți pune instituțiile statului în stare de alertă doar pentru că simți nevoia să îți probezi loialitatea politică față de Liviu Dragnea.

De altfel, nu este pentru prima dată când doamna Carmen Dan depășește cadrul strict permis unui ministru de interne, după ce, în luna februarie, a prezentat, din poziția sa oficială, o listă a persoanelor care susțineau protestele împotriva Guvernului — gest care, venind din partea conducătorului unui minister de forță, poate fi considerat o intimidare.

Dincolo de tot spectacolul grotesc oferit de taberele PSD care se sfâșie pentru putere, doamna Carmen Dan ar trebui eliberată grabnic din funcție — mai exact, trebuie parcurse toate procedurile legale de vacantare a funcției — pentru că a comis un act iresponsabil în raport cu rigorile funcției sale”, afirmă Raețchi într-un comunicat.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: