JOHANNIS INTERVIEVAT LA SIBIU DESPRE SCANDALUL DIN PSD:”NUMAI DE ASTA NU AM AVUT NEVOIE!”

17 Iun

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Sibiu, întrebat despre situaţie politică din România, că „numai de asta nu am avut nevoie”, precizând că a cerut PSD-ului, „pe toate căile de comunicare” să termine „repede” această criză.

„Legat de situația politică actuală pot să spun așa: numai de asta nu am avut nevoie. Și am solicitat PSD-ului, pe toate căile de comunicare, să termine repede această criză și să mergem mai departe. E păcat. Avem deschidere în lume. Ați văzut, în SUA am fost foarte bine primiți. Avem deschidere mare în Europa. Ce ne mai lipsește este un guvern stabil. Sper să se rezolve repede”, a declarat Iohannis, avându-l alături pe premierul Luxemburgului.

Întrebat dacă, în opinia sa, moțiunea de cenzură va trece, președintele a spus: „Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu să dau lecții PSD-ului. Este un partid mare și sper să își rezolve problema foarte, foarte repede.”

Președintele Klaus Iohannis se află la Sibiu, împreună cu premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, pentru a sărbători un deceniu de capitală culturală europeană.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: