CARMEN DAN CUNOSCUTA CA „BLONDA PEDELISTULUI LIVIU DRAGNEA „ATAC LA BAIONETA IMPOTRIVA LUI SORIN GRINDEANU SI VICTOR PONTA”:EL SE VREA ADEVARATUL PREMIER!”

18 Iun

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a susținut, la România TV, că premierul Sorin Grindeanu este doar o „păpușă” a cărei cheiță se întoarce periodic, în spatele său fiind „cel care se vrea adevăratul premier, respectiv Victor Ponta”.

Nu a stat niciodată în drum de părul prea alb a unui anume Cune, nu i-a păsat prea mult de etatea lui Zavera și nici de gradele mult prea mici ale unor șoferi de la Palatul Administrativ. Prietenii știu de ce, așa că nu mai intrăm în detalii legate de profesionalismul său. Intrinsec a fost și gestul domniței de Teleorman de a-i ține casa lui Dragnea. Pe vremea când baronul total începuse să nu mai aibă loc într-un apartament, s-a învecinat, în acte, cu tanti bugetara, pe atunci o simplă angajată a CJ-ului pe care condamnatul întâi din PSD îl conducea în mod direct la vremea respectivă, scrie ziarul Liber în Teleorman despe ministrul de interne, Carmen Daniela Dan, cunoscută drept blonda lui Dragnea.

CITIȚI ȘI: Dezvăluiri picante despre afacerile imobiliare ale lui Liviu Dragnea cu actualul prefect de Teleorman: Blonda lui Dragnea, INCOMPATIBILĂ/ Cum a spart șeful PSD zidurile unor apartamente de protocol din Alexandria/ Șeful Poliției din Alexandria, asociat cu actualul prefect

Timpul a trecut și Carmen Dan a ajuns subprefect. În cea de-a doua funcție a Prefecturii nu a stat prea mult, trecând repede deasupra, în postul de prefect. Ajunsă la cârmă, prima doamnă a instituției i-a mulțumit, prin fiecare postare publică de pe Facebook, lui Liviu Dragnea pentru… orice eventualitate. Și-a făcut o întreagă campanie electorală pe bani publici, iar lumea a aplaudat-o că doar ea știa exact câți consumatori de droguri sunt în Teleorman, cunoștea fiecare librărie pe care n-a văzut-o niciun teleormănean citit și a militat pentru rezolvarea problemelor băbuțelor din piață, astfel încât acestea sunt și acum la fel de alungate de ”omenii legii”, numai că nu li se ia și pătrunjelul.(…)Înăuntru, dincolo de ușile mari ale Prefecturii, Carmen a Teleormanului nu a muncit doar pentru popor, ci a știut exact să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, dacă tot îl avea pe șeful de la Muncipală în subordine, la vizita din fiecare seară, după ce îl întreba ce hoți a mai prins prin Alexandria, au gândit o afacere împreună. Societatea Way Storage SRL stă mărturie asocierii care i-a legat pe cei doi, detaliată aici: http://liberinteleorman.ro/ce-afaceri-mai-face-perfecta-de-teleorman-cu-seful-politiei-municipale/. Acum, Carmen Daniela Dan, înainte de a fi coordonata lui Dragnea, este, din nou, șefa lui Pieleanu. De data asta, direct la Interne. Și nu ne-am mira să-l vedem pe Tudorel și mai extern, adică în vreun post pe la Capitală, pentru a nu mai face risipă cu naveta, doar știm cu toții că urmează revitalizarea economiei naționale., mai scrie Liber în Teleorman.

„Mi-l amintesc pe Sorin Grindeanu, atunci când era premierul votat de către CEx, pe care acum îl blamează, când era omul susţinut de tot partidul, omul care a primit votul Parlamentului. Era alt om. Acum are o problemă care ţine de dereglarea unor mecanisme care ar trebui să-l ajute să funcţioneze normal. Nu mai funcţionează normal. E doar o păpușă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic. Cred că cel care se vrea adevăratul premier este domnul Victor Ponta şi cred că mai sunt nişte sforari. (…). Acum vedem că totul a fost un plan dinainte făcut. Acum vedem că domnul Ponta stă în locul lui Sorin Grindeanu la conferințele de presă de la Guvern, domnul Ponta își asumă tot ce urmează de aici încolo, el speră să facă jocurile politice, în timp ce domnul Grindeanu stă cuminte și citește următoarea etapă din planul dinainte stabilit”, a declarat Carmen Dan.

Întrebată cum comentează faptul că a fost sunată de către Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, care a felicitat-o pentru că era la minister sâmbătă, Dan a replicat că, ”din noua calitate pe care o are, domnul Ponta a vrut să arate că este un om corect”.

”Nu o să mă bucur ca o fetiță că m-a sunat domnul Ponta. (…) A vrut să arate că și-a luat în serios responsabilitățile în SGG”, a adăugat Carmen Dan.

„Îl informez pe Victor Ponta că are de achiziţionat nişte ambulanţe, cred că trebuie să facă asta în cele 15 zile în care trebuie să se gândească dacă e parlamentar sau secretar general al Guvernului. Sper că domnul Grindeanu a identificat soluţii necesare pentru achiziţionare de ambulanţe”, a mai spus ministrul demisionar al Internelor.

Aceasta a mai spus, referindu-se la trimiterea demisiei sale și a lui Sevil Shhaideh președintelui Klaus Iohannis, că premierul le-a considerat un obstacol către succesul pe care îl anticipează și pe care nu îl va obține.

„În calculul său (al lui Sorin Grindeanu — n.r.), eu și Sevil ocupăm două poziții importante către succesul pe care îl anticipează și pe care nu-l va obține. Ceea ce se întâmplă acum nu mai are nimic de-a face cu moralitatea. Au considerat că noi reprezentam un obstacol”, a conchis Carmen Dan.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: