FRACTIUNEA PSD- A PEDELISTULUI LIVIU DRAGNEA A RACOLAT MEMBRI DE LA ALTE PARTIDE:DE LA PMP-UL LUI BASESCU!

18 Iun

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a susținut duminică că mai mulți parlamentari din alte partide se vor înscrie în perioada următoare în PSD, după ce duminică un parlamentar PMP și-a anunțat înscrierea în partidul său.

„Cu siguranță vor mai fi. Dânșii își exprimă opțiunea să voteze moțiunea și chiar unii parlamentari să devină membri PSD. De la absolut toate partidele. Să știți că chiar și la USR câțiva sunt oameni rezonabili și oameni maturi. (…) Strategia PSD este ca atunci când sunt oameni valoroși, să aibă porțile deschise. (…) Tot timpul au fost porțile deschise”, a spus Bădălău la Senat, citat de Agerpres.

El a adăugat că și fără acești noi membri, PSD are numărul necesar pentru a trece moțiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu.

„Noi cu siguranță și fără dânșii avem cvorumul de 233, dar în același timp ne preocupă o majoritate solidă după moțiune, pentru a avea o guvernare cât mai solidă”, a spus senatorul PSD.

Potrivit acestuia, mai sunt doi sau trei parlamentari PSD din Timiș care nu vor vota moțiunea, din solidaritate cu Sorin Grindeanu, dar că acest lucru „nu înseamnă că pleacă din PSD”.

Întrebat dacă cei care nu vor vota miercuri pentru demiterea Guvernului riscă excluderea din PSD, Bădălău a spus: „Eu cred că în momentele importante trebuie să fii solidar cu colegii și cu partidul. Ne vom gândi ce măsuri vom lua, în funcție de propuneri”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: