REPLICA PRIMARITEI FANDOSITE NEMTEANCA GABRIELA FIREA DUPA CE A FOST PUSA LA MUNCA:”VICTOR PONTA POATE FI ACUZAT DE ABUZ IN SERVICIU!”

18 Iun

Primarul general Gabriela Firea a declarat, sâmbătă seara, după ce Victor Ponta i-a „recomandat” să-și facă datoria de edil și și să lase propaganda politică, că fostul premier poate fi acuzat de abuz în serviciu pentru declarațiile sale făcute de la tribuna Palatului Victoria și pe Facebook.

„Eu știam că secretarul general al Guvernului, care este, cel puțin așa se consideră domnia sa, domnul Victor Ponta, cel mai înalt funcționar public din țară, nu are voie să facă politică, să transmită mesaje politice. Practic, secretarul general al Guvernului trebuie să își îndeplinească doar atribuțiile din fișa postului, potrivit legii 188 din 1999 privind statutul funcționarului public. Deci, practic, pentru declarațiile politice de astăzi de la tribuna Palatului Victoria și de pe Facebook, pentru că așa a dorit să se prezinte, poate fi acuzat de abuz în serviciu”, a susținut Firea, la România TV.

În ce privește recomandarea făcută de Victor Ponta pe pagina de Facebook, „să ia o pauză din propaganda politică de la televiziuni și să își facă datoria fața de cetățenii Bucureștiului, conform fișei postului”, Firea a spus că nu îi înțelege atitudinea și o pune, poate, pe seama faptului că este prea tensionat.

„Dacă ar fi vrut să se implice pentru aplanarea unor probleme din București putea să o facă în calitate de prim-ministru. Nu îi înțeleg atitudinea din această seară, o pun poate pe seama faptului că, poate, este prea tensionat”, a mai spus Gabriela Firea.

De asemenea, aceasta a susținut că premierul Sorin Grindeanu și Victor Ponta „au vrut să preia putere numai prin ilegalități, dar, după votul din Parlament, avocații, juriștii partidului vor face toate cele necesare pentru a restabili legalitatea”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: