„LOCOTENENTII” LUI LIVIU DRAGNEA CHEMATI LA DNA!

19 Iun

Update: Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălau, s-a prezentat luni dimineață la DNA. Bădălău, fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu, a spus că a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție. „Nu sunt eu principalul actor. Este o cercetare ‘in rem’ în care am calitatea de martor. (…) Au vrut să știe dacă cunosc o anume speță”, a spus Niculae Bădălău, la ieșirea de la DNA.

Întrebat dacă a avut vreo legătură cu acest dosar, el a răspuns: „Nu. Nu am avut nicio legătură. Nu știu dacă este dosar nou sau vechi. M-au întrebat domnii de aici dacă eu știu despre o anume speță în lucru. Nu știu și habar nu am despre ceea ce era acolo”.

De asemenea, la DNA s-a prezentat și fiul lui Nicolae Bădălău.

Tot luni dimineață a fost convocat în fața procurorilor și senatorul PSD Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. La ieșirea de la DNA, Țuțuianu a declarat că a fost chemat în calitate de martor.

„Formularea generică trimisă mie este martor într-un dosar fapte de corupție. Săptămâna trecută, marți (a fost citat – nr.)”, a declarat senatorul PSD, la ieșirea de la DNA.

Ţuţuianu a precizat că a fost întrebat despre o anumită lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe un drum naţional şi despre două firme.

Întrebat dacă, după audiere, calitatea lui în dosar a rămas tot cea de martor, senatorul a răspuns: „Da, sigur. Nu am nicio legătură”.

În perioada 2012-2016, Adrian Ţuţuianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Senatorul PSD a venit însoțit de avocat la DNA.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: