I-AUZI CINE VORBESTE „DUSUL CU PLUTA” LUDOVIC ORGAN,SCUZE ORBAN PUPINCURISTUL LUI URDAREANU:OBIECTIVUL NOULUI PNLP-PPE E SA-I SCOATEM PE „NEBUNI”DE LA BUTOANE!”

21 iun.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că obiectivul partidului său este acela de „a scoate de la butoane pe nebunii care și-au bătut joc de România în ultimele șase luni”.

Întrebat dacă i se pare normal ca PSD să dea funcția de premier aceleiași coaliții, el a spus: „Obiectivul nostru este să scoatem de la butoane pe nebunii care și-au bătut joc de România în ultimele șase luni. Acesta este obiectivul nostru. Eu pot să vă spun ce vom face noi, ca PNL. Ceea ce va face președintele Iohannis este decizia domniei sale”.

El a adăugat că votul dat de PSD — ALDE la moțiune „nu prea mai” e majoritar dacă sunt scăzute minoritățile. „Dacă scădem minoritățile, nu prea mai au majoritate (n.r. — PSD-ALDE). Minoritățile, în mod tradițional, se adună în jurul celui care are capacitatea de a forma Guvernul. Astăzi au votat, nu știu ce tradiție vor urma, sigur sunt tradiții diferite în cadrul grupului”, a susținut liderul liberal.

Întrebat dacă ar fi posibilă o alianță PNL — USR — PMP și UDMR, Orban a spus că adversarul PNL este PSD.

Referitor la posibilitatea unor discuții cu celelalte partide pentru o eventuală formare a majorității în Parlament, Orban a menționat că o posibilă decizie în acest sens o va lua în cadrul Biroului Politic Național.

Orban a anunțat, de asemenea, că joi, la ora 11,00, a convocat Biroul Politic pentru o analiză a situației și pentru identificarea posibilelor căi de urmat pentru PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: