ZILELE LIDERULUI PSD,FOSTUL PEDIST LIVIU DRAGNEA SUNT NUMARATE LA SEFIA ACESTUI PARTID,DAR SI-O FACUT”MEA CULPA!”

21 iun.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în conferință de presă, după votarea moțiunii, că le cere iertare tuturor românilor pentru greșeala pe care a făcut-o. ”Cred că trebuia să discutăm mai mult în partid despre primul ministru”, a precizat acesta.

Dragnea a mai declarat că prin votarea moțiunii de cenzură, România „a reintrat în normalitate și în rigorile constituționale”, iar PSD „a ieșit întărit”.

„A fost o acțiune politică asumată de PSD și ALDE, asumându-ne și un risc politic, dar nedorind să riscăm ca un program de guvernare ambițios (…) să fie pus sub semnul întrebării. Am preferat să nu mințim cetățenii, să ne prefacem că lucrurile merg foarte bine de dragul de a salva niște aparențe”, a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului.

De asemenea, liderul PSD a anunțat că în zilele următoare PSD va avea avea CEx, iar duminică după-amiază, întâlniri cu grupurile, pentru ca luni să meargă cu o propunere la președintele Iohannis.

Alte declarații

”Eu sunt convins că președintele Iohannis va fi interesat de stabilitatea României și sunt absolut convins că luni va accepta propunerea noastră. Până acum n-am avut o discuție cu dl Iohannis. Avem timp suficient zilele următoare. Era firesc ca premierul să discute cu președintele Iohannis.

De la noi, din partea mea sau din partea colegilor mei, dl Grindeanu nu va avea de suferit. Nu mai este membru PSD, el trebuie să fie atent la cei cu care s-a aliat. Acolo să aibă grijă.

Întrebat dacă Victor Ponta și Sorin Grindeanu mai fac parte din PSD, Dragnea a spus că nu. Fiecare organizație va discuta fiecare caz în parte.

Referitor la profilul viitorului premier, liderul PSD a precizat: Să fie un om corect, responsabil, să nu fie aventurier, să aibă capacitatea de implementare a programului de guvernare, cinstit și cu viziune.

Despre propunerea de premier, acesta a mai spus: D-voastră o veți ști chiar înainte de a o pronunța eu în CEx.

Am patru variante, și doamne și domni. Din partid, a mai spus Dranea.

Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare. Sunt absolut convins că nici președintele României nu ia în calcul scenariul anticipatelor, a mai precizat Dragnea.

Nu sunt nici mai mare, nici mai mic, sunt președintele aceluiași partid, care a trecut prin multe încercări și a ieșit mai întărit.

În primul rând vreau să cer iertare tuturor românilor pentru greșeala pe care am făcut-o. Cred că trebuia să discutăm mai mult în partid despre primul ministru.

Despre UDMR, Liviu Dragnea a spus că a avut și că PSD are un acord de colaborare parlamentare. ”Cum era firesc, am discutat și cu UDMR dacă susține sau nu moțiunea. Niciodată în aceste zile nici eu și nici dl Călin Popescu Tăriceanu n-am avut vreo discuție pentru a face vreun troc cu aceste legi”.

S-a discutat în CEx despre faptul că Sorin Grindeanu rămâne în continuare premier.

Întrebat dacă va discuta și cu alte partide pentru a susține propunerea de premier, Dragnea a răspuns: Vom vedea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: