„MAIDANEZII”LUI IL PADRINO BASESCU TRAIAN SE SFASIE INTRE EI…!

23 Iun

Deputatul PMP de Sălaj Liviu Balint va fi exclus din partidul condus de Traian Băsescu după ce a votat la moțiunea de cenzură. Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, joi seartă, la Zalău, că Liviu Balint a avut ”comportament de maidanez politic”.

”(…) Ceea ce s-a întâmplat, ne-a lăsat un gust amar, pentru că un coleg de-al nostru, până ieri preşedinte al organizaţiei judeţene Sălaj, a decis un lucru inacceptabil în politică, şi anume să spună că mandatul este al lui şi va face ce crede domnia sa, după cum îi dictează conştiinţa, deşi politic noi am luat o decizie foarte clară că nu ne băgăm în jocul PSD”, a spus Tomac. Potrivit „locotenentului” lui Băsescu, ”Balint a avut un comportament de maidanez politic, crezând că mandatul pe care i l-a dat partidul poate face ce vrea cu el”.

”Poate face ce vrea, dar nu în acest partid. Noi credem că politica se face cu bună credinţă şi cu respect faţă de cetăţeni, cu respect faţă de colegi, cu angajamente politice ferme, aşa că am luat decizia de a-l exclude din partid şi aşa vom proceda de fiecare dată când un coleg de-al nostru va crede că a venit de-acasă cu funcţia în sac. Nu există aşa ceva. În politică este nevoie de echipă, este nevoie de atitudine politică şi de responsabilitate politică. Nu se poate să tratezi cu atâta iresponsabilitate un efort comun făcut de un partid tânăr, să pretinzi că nu înţelegi de ce este vorba”, a declarat Eugen Tomac.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: