RAED ,SECRETARUL DE STAT IN MAI DESPRE INSTITUIREA CODULUI ROSU PENTRU SITUATII DE URGENTA!

24 Iun

 Dr.Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a prezentat detalii despre nefericitul eveniment

Dr.Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a prezentat detalii despre nefericitul eveniment

Un autocar în care s-ar afla 40 de copii a fost implicat într-un accident în judeul Brașov. Numărul victimelor s-ar ridica la 35.

Accidentul s-a produs pe DN 73 A, între Râșnov și Pârâul Rece.

La fața locului au ajuns 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe, 3 echipaje cu apă și spumă, 3 pentru descarcerare. Acestea vor acționa în baza planului roșu de intervenție. Vor mai ajunge și ambulanțe SMURD pentru victime multiple din județele limitrofe.

ACTUALIZARE: În acest moment, la fața locului se află 8 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 3 echipaje de descarcerare, 3 cu apă și spumă. Sunt așteptate noi forțe de la ISU Sibiu, Covasna și Prahova.

ACTUALIZARE: Potrivit unor noi informații, se pare că în autocar se aflau 37 de tineri care mergeau la un teambuilding. Un nou bilanț arată că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă (trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană).

ACTUALIZARE: Accidentul s-a produs în condiții nefavorabile de drum. Din primele informații, se pare că o margine a drumului s-a surpat, iar autocarul, care are numere de Ilfov, s-a răstunat pe o parte. Oamenii veneau din București și se îndreptau spre o cabană.

ACTUALIZARE: Răniții sunt transportați la Spitalul din Brașov. Elicopterul de la Târgu Mureș este pregătit să intervină dacă va fi nevoie. Potrivit unor noi informații, se pare că în autocar se aflau 37 de tineri care mergeau la un teambuilding. Un nou bilanț arată că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă (trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană).

ACTUALIZARE: Răniții sunt transportați la Spitalul din Brașov. Elicopterul de la Târgu Mureș este pregătit să intervină dacă va fi nevoie.

ACTUALIZARE: Dr.Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat că în autocar se aflau 37 de persoane, adulți și copii. 12 oameni sunt răniți, dintre care unul este încarcerat. 10 sunt cu leziuni la nivelul membrelor. Toate persoanele sunt conștiente.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: