SURPRIZE IN DECLARATIA DE AVERE A FAMIGLIEI KLAUS WERNER SI CARMEN JOHANNIS!

25 iun.

Administraţia Prezidenţială a publicat, sâmbătă, declaraţiile de avere şi de interese ale preşedintelui Klaus Iohannis.

Astfel, potrivit documentelor, în ultimul an, veniturile salariale au crescut, ca urmare a majorărilor pentru demnitari din 2015, în timp ce veniturile din chirii s-au redus de trei ori.

De asemenea, Iohannis are şi mai puţini bani în cont decât în declaraţia semnată în 2016.

Klaus Iohannis deţine în continuare, alături de soţie, cinci imobile în Sibiu, în condiţiile în care imobilul pierdut în instanţă a fost deja eliminat din declaraţia de avere încă din 2016. Are, de asemenea, un cont bancar în valoare de 221.000 lei, în scădere faţă de declaraţia de avere anterioară, respectiv 295.000 lei.

Şeful statului a câştigat mai mulţi bani în anul trecut din salarii, având venituri de 196.000 lei, faţă de 133.879, potrivit declaraţiei anterioare. Acest lucru se explică prin faptul că Iohannis a beneficiat de un an întreg de venituri majorate prin OG emisă de Guvernul Ponta în 2015 cu privire la salariile demnitarilor.

Şi soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a beneficiat de majorările decise de Parlament, având venituri totale de 28.122 lei, faţă de 22.554 în anul anterior, potrivit sursei citate.

Iohannis a continuat să încaseze bani şi din vânzarea cărţilor sale, însă cuantumul este mai redus: dacă în declaraţia din 2016 erau trecute venituri de peste 82.000 lei, acum acestea au scăzut la 34.654 lei.
Conform sursei, şi veniturile din chirii au scăzut. Preşedintele obţinea venituri de 59.960 de lei, potrivit declaraţiei de avere anterioară, o sumă identică primind şi Carmen Iohannis. Potrivit actualei declaraţii de avere, aceste venituri au scăzut la 19.017 lei.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: