MIHAI TUDOSE,DESPRE CE CREDE CA IL RECOMANDA CA PREMIER AL ROMANIEI?

27 iun.

„Puterea de muncă” și „experiența” sunt calitățile pe care premierul desemnat Mihai Tudose afirmă că le are și care l-ar recomanda pentru această funcție.

Întrebat marți, la sediul Ministrului Economiei, ce îl recomandă pentru funcția de premier, acesta a răspuns: „Puterea de muncă, experiența (…), vorbim despre rezultate”.

Întrebat, de asemenea, dacă a fost surprins de faptul că președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa, Tudose a precizat: „E un răspuns complicat. Dacă domnia sa a considerat că da, a fost voința domniei sale”.

Totodată, Tudose a precizat că lista de miniștri este în pregătire. „Asta facem zilele astea și nu e un demers numai al meu, ci al coaliției”, a afirmat Tudose, precizând că „vor fi schimbări” în Guvernul său comparativ cu cabinetul Grindeanu.

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, informează Administrația Prezidențială.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: