TRIBUNALUL BUCURESTI O RESPINS INSCRIEREA NOII FORMATIUNI PRO-ROMANIA LUI DANIEL CONSTANTIN!

27 iun.

Tribunalul București a respins cererea de înscriere a noului partid a lui Daniel Constantin, potrivit vicepreședintelui ALDE Andrei Gerea.

„Tribunalul București a respins cererea de înscriere a formațiunii politice a lui Daniel Constantin și a celor câțiva adepți ai acestuia. Principialul și corectul domn Constantin a încercat o înscriere frauduloasă a unui hibrid politic constituit în urma șantajului și a cumetriilor”, afirmă Andrei Gerea despre fostul său coleg de partid, într-un comunicat transmis marți.

În opinia lui Gerea, „Daniel Constantin și toți cei care s-au adunat în jurul acestuia reușesc să se facă de râs pe zi ce trece”.

„După ce au pierdut toate procesele intentate ALDE, Constantin și camarila sa sunt, începând cu ziua de luni, și ‘pietoni politici’. Oportunismul politic al lui Constantin și al acoliților săi i-a adus într-o stare de ridicol absolut, pentru că trebuie să priceapă regulile de funcționare ale unei societăți democratice și anume că nu poți să încalci legi și principii doar pentru a-ți impune voința. Nimeni nu e mai presus de lege, cu atât mai mult niște profitori”, declară Andrei Gerea.

El mai susține că alegătorii ALDE au fost „trișați pe față” de Daniel Constantin. „Singurul lucru care contează nu este nici că Daniel Constantin face atâtea piruete politice de i se văd desuurile, ci contează că alegătorii ALDE au fost trișați pe față de acest personaj fără niciun fel de scrupule și fără coloană vertebrală”, afirmă Andrei Gerea, citat în comunicat.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: