IGOR DODON ,PRESEDINTELE R.MOLDOVA DESPRE MAFIOTUL BASESCU TRAIAN: UN PERICOL FOARTE MARE!

28 Iun

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a declarat că prezența lui Traian Băsescu în politica moldovenească reprezintă un mare pericol Republica Moldova.

Acesta a mai susținut că administrația pe care o conduce ”îi ține piept” greu fostului preşedinte român în dosarul retragerii cetăţeniei sale moldoveneşti.

”Dacă el ar avea astăzi cetăţenie, ar fi lider de partid, iar aceasta este un mare pericol pentru ţară. Noi ştim cu ce vine el în politica moldovenească. Doreşte să creeze o mare aripă unionistă, ceea ce reprezintă vreo 10-20% din populaţie. Vreau să amintesc că unioniştii din R. Moldova nu obţin mai mult de 12-15 mandate în Parlament. Ei mereu sunt necoordonaţi, iar el vrea să-i adune”, a declarat Dodon, citat de deschide.md.

Alegerea lui Băsescu în funcția de preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naţionale reprezintă o intrare ”prin geam” a fostului președinte român în politica moldovenească, a mai susținu Dodon.

”Nu pot spune că a intrat în politică triumfalist. A încercat să intri prin geam, iar noi acest geam l-am închis. Vom vedea ce va urma. Deocamdată noi ţinem piept în instanţe. Nu e uşor”, a mai spus Igor Dodon, arată sursa citată.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: