MARCEL CIOLACU ,OMUL LUI OMAR HAYSSAM ,IN GUVERN?!

29 Iun

Surprizele oferite de viitorul guvern al României sînt din ce în ce mai mari.

Ultima este desemnarea lui Ion pentru funcţia de vicepremier, fără portofoliu, cunoscut ca fiind partenerul de vînătoare al lui Omar Hayssam şi finul de cununie al lui Ion Vasile, tatăl jurnalistei „răpite“ în Irak, în operaţiunea pentru care Hayssam este acum condamnat!

Într-o fotografie, Marcel Ciolacu apare alături de Omar Hayssam, în vremea cînd actualul terorist era un apropiat al celor din PSD. Este vorba despre una dintre numeroasele partide de vînătoare organizate de PSD Buzău, ca metodă de socializare între politică, afaceri şi… terorism!

Aşa cum scrie de ani de zile presa, Marcel Ciolacu este finul de cununie al lui Ion Vasile, care a fost şeful PSD Buzău pînă în 2010, cînd a trecut la PC şi apoi la UNPR, fiind la un pas de a deveni liderul filialei Buzău a PNL!

Ion Vasile, deşi a fost mulţi ani parlamentar, este mai cunoscut pentru că este tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion, cea „răpită“ în Irak de terorişti, într-o operaţiune coordonată de Omar Hayssam!

Bun la toate guvernările

Marcel Ciolacu a fost şi consilierul onorific al lui Victor Ponta. În acest moment, este liderul PSD Buzău, funcţia pentru care este acum propus, fiind, de altfel, o recompensă pentru rezultatul de la ultimele alegeri, nicidecum pentru vreo competenţă.

Cine vrea să înţeleagă de ce a fost desemnat Marcel Ciolacu pentru postul de vicepremier al României, îi poate fi de ajuns fotografia de mai jos:

Cînd aceste fotografii au apărut în presă, Marcel Ciolacu a recunoscut veridicitatea lor şi a adăugat: „Chiar rîdeam cu fecioru-meu, acum vreun an, îi spuneam: mă, să ştii că am poze şi cu prim-miniştri, şi cu terorişti“!

Interesant guvern vom avea, nu? Prieteni ai securiştilor, ai teroriştilor…

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: