NOUL MINISTRU AL FINANTELOR IONUT MISA A FACUT UN ANUNT CLAR PE CARE L-A TRANSMIS INTR-UN COMUNICAT PRESEI:”NU DESFIINTAM PILONUL II DE PENSII,NICI NU-L NATIONALIZAM!”

29 iun.

Noul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, a făcut un anunţ clar în privinţa Pilonului II de pensii. Într-un comunicat remis presei Mişa a respins total ideea desfiinţării acestui pilon. Noul ministru a venit cu explicaţii complete.

„In legatura cu informatiile aparute in presa potrivit carora as fi declarat ca Guvernul are in intentie desfiintarea Pilonului II de pensii fac urmatoarele precizarii:

  • nu am declarat ca voi sustine desfintarea Pilonului II de pensii. Nici nu am in intentie sa fac acest lucru. Nu exista in Programul de guvernare aceasta masura
  • am raspuns unei intrebarii, care probabil a fost interpretata gresit, in legatura cu posibilitatea nationalatizarii Pilonului II de pensi.

Precizez inca odata, nici nu desfintam pilonul II de pensii, nici nu il nationalizam. Nici nu as fi putut sa fac o astfel de previziune, avand in vedere ca fondurile din pilonul II sunt fonduri publice, doar administratorul este privat. Nu pot fi nationalizate fondurile publice. Regret confuzia creata si asigur pe toti romanii ca un subiect atat de complex si sensibil este tratat cu maxima seriozitate si profesionalism de echipa de la ministerul de finante”, a spus Ionut Misa.

Astăzi după audierea miniştrilor în comisiile de specialitate s-a aflat că Guvernul ar vrea să desfiinţeze pilonul II de pensii.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: