REPREZENTANTII PMP-ULUI LUI BASESCU TRAIAN S-AU RETRAS DIN COMISII:”AUDIERILE SUNT O MASCARADA!”

29 iun.

Preşedintele PMP Traian Băsescu a anunţat joi că parlamentarii PMP nu vor participa la audierea miniştrilor propuşi din Cabinetul Tudose în comisiile de specialitate.

„M-am consultat cu colegii de la Cameră şi de la Senat şi concluzia noastră a fost că cea mai bună soluţie este să ne retragem de la audieri şi să nu participăm nici la şedinţa comună de învestire a guvernului. (…) Este un guvern profund incompetent, numai dacă ne referim la Cultură, este fostul şef de la Cancan, la vicepremier este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul la care i se spune «piţiponcul». E un guvern care produce şoc şi groază. Nu e de aici. Nu e din filmul unei guvernări”, a declarat senatorul PMP Traian Băsescu.

Băsescu a mai spus că timpul alocat audierii miniştrilor este unul scurt, iar parlamentarii opoziţiei nu apucă să adreseze întrebări pentru că „se colectează toate întrebările de la PSD”.

„Audierile sunt o mascaradă. S-au alocat 30 de minute în care candidatul bate câmpii zece, 15 minute uneori, după care se pun întrebări, dar se colectează toate întrebările de la PSD, exact pentru a bloca răspunsurile pentru cei aflaţi în opoziţie”, a spus Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: