CLOWNUL „MANDOLINA” LUDOVIC ORGAN ,SCUZE ORBAN SI „CRIMA CU PREMEDITARE”IMPOTRIVA NOULUI PDL!

1 Iul

Președintele PNL Ludovic Orban a susținut vineri că introducerea impozitului pe cifra de afaceri dorită de PSD reprezintă o „catastrofă economică”, o „crimă cu premeditare” împotriva companiilor.

„Impozitarea cifrei de afaceri e o catastrofă economică, este crimă cu premeditare împotriva companiilor și va bloca dezvoltarea economică a României pe o perioadă lungă de timp. Practic, blochează orice investiție privată. Impozitarea cifrei de afaceri are foarte multe consecințe negative, în primul rând împiedică folosirea resurselor proprii pentru dezvoltare și chiar instituie un stimulent negativ care va determina foarte multe companii să nu se dezvolte, pentru că, pe măsură ce îți crește cifra de afaceri, plătești mai mult și practic nu mai ai niciun fel de stimulent în a asigura dezvoltarea companiilor. Al doilea — companiile cu marjă de profit mică, prin introducerea acestui impozit, vor înregistra pierderi. După părerea mea, se vor închide zeci de mii de companii”, a spus Orban, la Adevărul Live.

În opinia acestuia, unele companii, pentru a rezista, vor reduce costurile, adică vor plăti angajații mai prost sau îi vor concedia.

„Foarte multe companii care sunt astăzi în România se vor muta, capitalul evadează de regulă pe zonele unde are cea mai mare capacitate de a produce profit, vom asista la plecarea a foarte multe companii din România și, de asemenea, foarte multe din companiile care astăzi sunt interesate să investească în România probabil vor decide să investească în alte țări din zonă. (…) Per ansamblu, toate motoarele economice vor fi gripate, se va ajunge la stagnarea economică, chiar riscăm să intrăm într-o nouă criză economică”, a susținut liderul PNL.

Potrivit lui Orban, stoparea aplicării unei astfel de măsuri se poate face doar „printr-o mobilizare exemplară a societății”, a celor care văd că riscă să rămână fără locuri de muncă, a oamenilor de afaceri care riscă să își vadă munca și profiturile dispărute „dintr-o mișcare de condei”.

„Din punct de vedere politic, noi ne vom mobiliza toate forțele care înțeleg pericolul unor astfel de măsuri. Ne vom lupta cu toate mijloacele constituționale, legale, pentru a împiedica intrarea în vigoare a unor astfel de inepții economice”, a precizat Orban.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: