DIN CICUL :UN SAS ,O TIGANCA ,UN EVREU CONDUC COLONIA ROMANIA.KOVESI SUSTINUTA DIN UMBRA DE PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS IN NEBUNIA EI INCEARCA SA AMENINTE PROCURORII DNA,JUDECATORII SI A ANUNTAT CA NU-SI VA DA DEMISIA?,PENALUL ASPERGER KAUS WERNER JOHANNIS A DEVENIT COMPLICELE ACESTEI SIBIENCE CU TATAL SI FRATELE CU DOSARE PENALE,IAR BINOMUL FUNCTIONEAZA!,SINGURA SOLUTIE ESTE SUSPENDAREA SI DEMITEREA GAULEITERULUI NAZI KLUS WERNER JOHANNIS PENTRU INSTIGARE LA VIOLENTA IMPOTRIVA SUBMINARII STATULUI DE DREPT DIN ROMANIA!

4 iul.

Imagine similară

Confruntată cu un scandal fără precedent în instituția pe care o conduce, șefa DNA Laura Codruța Kovesi a anunțat marți că nu își dă „nicio demisie”, susținând că „nu are motive”.

Kovesi a venit marți la CSM acolo unde se discută cererea sa de revocare a procurorilor Doru Țuluș și Mihaela Iorga Moraru.

Aceasta a refuzat să precizeze motivele care stau la baza cererii sale de revocare, afirmând că nu este „niciun conflict” în DNA.

„Nu este vorba de niciun conflict, e o cerere prin care am cerut un aviz consultativ în vederea revocării a doi procurori care lucrează în DNA. (…) Am cerut revocarea a doi procurori, conform procedurii. Nu pot să detaliez motivele. Nu este nicio tensiune, activitatea se desfășoară normal. Sunt peste 160 de procurori în DNA, aici vorbim de propunerea de revocare a doi procurori din DNA”, a afirmat Kovesi, vizibil nervoasă.

Întrebată de ce abia acum a cerut revocarea celor doi procurori, în condiţiile în care este vorba despre fapte vechi de cinci ani, Laura Codruța Kovesi a spus că motivele revocării le-a detaliat într-un referat scris pe care l-a înaintat CSM. Aceasta a susținut că din momentul în care a aflat că un angajat din DNA nu şi-a îndeplinit atribuţiile sau a încălcat legea a dispus sancţiunile prevăzute în regulament şi la fel a procedat şi în acest caz.

Chestionată dacă a încălcat regulamentul DNA în ședința în care s-au făcut înregistrările cu ea difuzate de România TV, Laura Codruța Kovesi le-a recomandat jurnaliștilor să citească regulamentul de funcționare a DNA și atribuțiile procurorului-sef: „Trebuie să îmi exercit aceste atribuții, făcând ședințe de lucru, făcând controale. Este o activitate normală, care de altfel va fi verificată de Inspecția Judiciară”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.