FELIX RACHE A PLECAT DE LA ANTENA 3 SI A INTRAT IN ECHIPA GUVERNAMENTALA A PREMIERULUI MIHAI TUDOSE IN CALITATE DE SECRETAR DE STAT!

4 Iul

Felix Rache este, de luni, 3 iulie, angajat al Guvernului. Acesta a fost cooptat în echipa premierului Mihai Tudose, fiind Consilier de stat pentru  comunicare  și Centenar.

 Realizatorul emisiunii „Deziluzia optică”, Felix Rache, a părăsit Antena 3 pentru a se alătura echipei de consilieri ai premierului Mihai Tudose.

Pe lângă problemele de comunicare ale Guvernului, Felix Rache se va implica și în organizarea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 2018.

 Mircea Badea a vorbit despre plecarea lui Felix Rache de la Antena 3 și intrarea în echipa guvernamentală.
 „Prietenul meu Felix Rache nu mai face emisiune la Antena 3. A plecat să lucreze la Guvernul României. Este secretar de stat la Guvern. Se va ocupa de comunicare, dar mai ales de Centenarul Marii Uniri. Sigur că dacă suntem o țară ca o țară, nu avem cum să nu pregătim în mod absolut serios, substanțial și corect Centenarul Marii Uniri. Pare un job important, dar corespunzător pentru Felix Rache care a făcut multe, în viața lui, în materie de jurnalism. Are o experiență consistentă și respectabilă. Sunt convins că prietenul Felix Rache va face niște lucruri foarte, foarte tari în legătură cu această celebrare a Marii Uniri la 1 Decembrie 2018. Îi dorim mult succes și rămâne cum am stabilit – ne vedem în weekend”, a zis Mircea Badea.

 

Felix Rache este, de luni, 3 iulie, angajat al Guvernului. Acesta a fost cooptat în echipa premierului Mihai Tudose, fiind Consilier de stat pentru comunicare și Centenar.

Felix Rache are în spate o bogată experiență în presă, fiind de-a lungul anilor redactor șef adjunct la Jurnalul Național, publicist comentator la Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu, Realitatea TV și Antena 3.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: