GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS ,SLUGA GERMANIEI VA FI STRIVIT CU „MUTTI”ANGELA MERKEL ACEA FATA DIN EST” DE CELE DOUA FORTE ANTIGLOBALISTE CONDUSE DE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI PRESEDINTELE RUSIEI VLADIMIR PUTIN!OSTIREA EUROPEANA A GERMANIEI VA MURI IN FASA CU GERMANIA CARE SE CONSIDERA U.E.!

5 Iul

Donald Trump începe miercuri o importantă vizită în Europa, unde va asista la primul său summit G20 şi se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin, o întâlnire care va fi atent observată de omologii lor, relatează AFP.

Preşedintele Statelor Unite, încă un debutant, începe această vizită de patru zile în Polonia şi Germania în contextul unor periculoşi curenţi geopolitici în lume, disensiuni transatlantice şi ameninţări nucleare ale Coreei de Nord.

Air Force One urmează să aterizeze miercuri seara târziu la Varşovia, marcând astfel începutul celui de al doilea turneu în străinătate al lui Trump, în cadrul căruia va participa la summitul G20 de la Hamburg, unde va purta discuţii spionoase cu preşedinţii rus Vladimir Putin şi chinez Xi Jinping, dar şi cu cancelarul german Angela Merkel.

Testul nord-coreean al unei rachete balistice intercontinentale (ICBM) care poate atinge Alaska reprezintă o ameninţare deloc ambiguă la adresa securităţii Statelor Unite şi va apăsa asupra atmosferei discuţiilor.

Preşedintele Trump a afirmat că acest tip de test va reprezenta încălcarea unei linii roşii. Acum, prietenii şi rivalii săi aşteaptă să vadă dacă erau vorbe goale sau dacă va face ceva.

Liderul american, care a încercat în zadar să convingă Beijingul să-şi amplifice presiunea asupra Phenianului, se va întâlni cu Xi la Hamburg pentru a discuta despre măsurile de întreprins.

”Niciunul dintre noi nu face suficient. Nu cred că China face destul acum, deoarece problema nu este rezolvată”, a declarat consilierul prezidenţial american pe probleme de securitate naţională H.R. McMaster cu o zi înainte de turneu.

Vineri, Trump se va întâlni cu Putin, o întâlnire care poate avea un impact asupra politicii interne americane.

Mai mulţi colaboratori apropiaţi ai preşedintelui american sunt anchetaţi din cauza unor posibile relaţii cu Moscova. Iar agenţii americane de informaţii susţin că Rusia a căutat să influenţeze alegerile prezidenţiale americane în favoarea candidatului republican.

Doar simple imagini cu Trump dând mâna cu Putin reprezintă un risc politic pentru preşedintele american şi vor fi cu siguranţă folosite împotriva lui.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: