JUDECATORUL ADINA DARIA LUPEA DE LA CURTEA DE APEL CLUJ DESPRE EXECUTIA CELOR DOI PROCURORI TULUS SI IORGA DE CATRE INSPECTIA PENTRU PROCURORI DE LA CSM:” MI-E SILA,SCARBA ,JENA!”

6 Iul

Imagini pentru ADINA DARIA LUPEA ,POZE

 

Mai mulţi judecători din ţară şi-au arătat indignarea, pe Facebook, față de modul în care Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz, în şedinţă secretă, pentru revocarea procurorilor DNA Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga.

„Un singur termen, fără drept de apărare, fără nimic… Mi-e silă, scârbă şi jenă. Mai am săptămâna asta de serviciu şi mă mai gândesc”, a scris pe pagina sa de Facebook, judecătorul Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, făcând referire la şedinţa secretă a Secţiei pentru procurori în care s-a decis avizarea revocării cerute de Laura Codruţa Kovesi pentru procurorii Ţuluş şi Iorga.

Judecătoarea de la Tribunalul Gorj, Mădălina Elena Vladu-Crevon, consideră că este un semnal că la DNA lucrurile sunt altceva decât ceea ce se afirmă.

„Avem nevoie de lupta anticorupţie, fără îndoială! (…) Însă atunci când unii din cei mai vechi şi până acum, de necontestat dintre aceştia, care au pus cariera pe primul plan, aleg să plece ori sunt puşi la zid pentru raţiuni complicate, cu siguranţă asistăm la mult mai mult decât o simplă frustrare! Este un semnal că ACOLO lucrurile sunt altceva decât ceea ce se afirmă şi că este nevoie de mult curaj pentru a le spune pe nume! E doar un început! Avem nevoie de profesionişti!”, a scris Vladu-Crevon.

Lăcrămioara Axinte, judecător în cadrul Tribunalului Botoşani, întreabă pe Facebook: „A devenit o modă în România sa te legi cu lanţuri de porţile unei instituţii, să arăţi ca eşti singurul/singura capabil/capabilă să o conducă?”.

Axinte a criticat şi declaraţiile procurorului general, Augustin Lazăr, potrivit cărora procurorii Ţuluş şi Iorga probabil se află „într-o stare emoţională”.

„Dacă un procuror dintr-o structură specializată ar trebui să lucreze acolo doar 4 ani pentru că, vezi Doamne, s-ar uza din punct de vedere mental, emoţional, atunci ce se poate spune despre un procuror care este în funcţii de conducere extrem de importante de peste 10 ani?”, a întrebat Lăcrămioara Axinte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: