PLANSU’IPOCRITULUI PENAL BASESCU TRAIAN:KOVESI ESTE „ANIMALICA!”

6 Iul

Traian Băsescu a mitraliat-o din nou miercuri seara pe șefa DNA, insistând de această dată pe ceea ce el a numit abuz al Laurei Codruța Kovesi împotriva femeilor.

În opinia lui Băsescu, șefa DNA a fost „animalică” și „va răspunde pentru tratamentul abuziv aplicat femeilor”.

”Doamna Kovesi a ținut să semneze personal solicitarea de supraveghere totală a fiicei mele, nu s-a limitat doar la telefon și alte mijloace de comunicații. (A cerut – n.r.) supraveghere ambientală, în casă, la birou. Tot sub semnătura doamnei Kovesi au fost trimiși provocatori. (…) Când vezi atâtea femei umilite de o femeie, când îți vezi fiica umilită de o femeie, respect nu poți să ai pentru acea femeie. Pe mine m-a revoltat tratamentul abuziv pe care l-a aplicat femeilor fără niciun fel de discernământ, ci doar cu ură. Pentru asta, Kovesi, mai devreme, mai târziu, va răspunde. A fost animalică. Eu am avut imaginea… ați văzut că sunt țărani care nu au bou ca să are cu el și pun la jug vaca. Așa a tratat ea femeile”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV, citat de site-ul televiziunii.

Întrebat de ce Kovesi nu le-a întocmit dosare fiicei sale și Elenei Udrea atunci când era el președinte, Băsescu a răspuns: „Nu știu, dar eu nu am discutat cu ea niciodată de dosare. Și probabil vă spun ceva ce e greu de crezut: nu știu dacă în perioada cât a fost procuror general și un an și câteva luni cât a fost procuror-șef DNA eu am discutat de cinci ori cu dna Kovesi în birou la mine. Altfel, probabil am fost la unul, două bilanțuri sau la CSM, o vedeam, dar nu am avut cu ea o relație de partener”.

Referindu-se la situația actuală din DNA după plecarea procurorilor Iorga și Țuluș, Băsescu a declarat că el crede că nu va mai vorbi nimeni.

” Secția de procurori le-a pus călușul în gură. (…) A avizat darea lor afară fără să îi asculte. Astăzi i-a trimis pe care încotro, deci este un semnal foarte puternic al Secției de procurori din CSM către procurorii din DNA să își țină gurile”, a afirmat acesta.

Traian Băsescu a mai susținut că „cel puțin între procurori, dar și între judecători și procurori se practică șantajul”.

„Suntem într-o perioadă a șantajului. Sunt pesimist că cineva va mai vorbi. Degeaba a cerut ministrul (n.r. — Justiției) evaluare pe o perioadă mai lungă. CSM cu cei 5 năprasnici procurori din Secția de procurori a aprobat ca inspecția să facă un control de la 1 ianuarie până acum. Păi cred că perioada dramatică a mandatului dnei Kovesi a fost 2015-2016. Eu am avut și un șoc când vedeam femei scoase încătușate, filmate, cu tot spectacolul de rigoare”, a mai spus fostul președinte.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: