GELU DIACONU ,FOSTUL SEF AL ANAF DESPRE DEZVALUIRILE LUI RISE PROJECT:”PE DRAGNEA L-AU LASAT NERVII!”

7 Iul

Fostul şef ANAF, Gelu Diaconu, consideră că descinderea Fiscului la „Rise Project” în ziua în care jurnaliștii anunțau o nouă dezvăluire despre Dragnea a fost o „acţiune premeditată”, iar precizările făcute de șeful PSD și de actualul conducător al Fiscului sunt „semn ca îi lasă nervii”.

„Nu am avut o intervenție publică imediată legată de descinderea inspectorilor antifraudă (!!!) la sediul publicației Rise Project în control inopinat, pentru că am așteptat să citesc dezmințirile oficiale ale teldrumiștilor Liviu Dragnea și Bogdan Stan. De când am citit comunicatele tandemului, starea de indignare a fost înlocuită de una de bine. Nu mă mai pot opri din râs. Adevărul este complet diferit față de varianta prezentată de Dragnea&Co! Semn ca îi lasă nervii”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Fostul șef al Fiscului a precizat, într-o declaraţie acordată presei, că are mai multe informaţii despre acest caz, însă „toate la timpul lor”. „Doar atât: acțiune premeditată. Foarte grav! Am numele participanților, coordonatorul, de unde au fost detașați, starea de indignare care apasă majoritatea salariaților Antifraudei. E un precedent îngrozitor. O să realizați mai târziu nocivitatea găștii care a pus mâna pe ANAF”, a susținut Diaconu.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: