PRESEDINTELE PSD LIVIU DRAGNEA:TOTUL PORNESTE DE LA SOROS!

10 iul.

Imagini pentru IOHANNIS,SOROS,POZE

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a apărat duminică seara, după anchetele Rise Project, susținând că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară și dând vina pe miliardarul George Soros.

„S-au amestecat informații cu minciuni și totul s-a denaturat foarte mult. O să o iau inginerește. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o altă țară, n-am transferat bani în Brazilia și în nicio altă țară. Declarația mea de avere este foarte clară”, a declarat Dragnea la România TV.

În cazul raportului publicat de Rise Project, care este atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă, liderul PSD a susţinut că sunt doar nişte „hârtii”.

„În ceea ce priveşte acele hârtii, pentru că nu este un document, un document trebuie să fie asumat de către cineva, un document trebuie să aibă un număr de înregistrare, trebuie să aibă o semnătură, o ştampilă. Este vorba de nişte hârtii scrise de, eu spun ce se aude prin Alexandria, pentru că sunt nişte poliţişti care se tot laudă de câteva luni de zile, acest document era fluturat de un individ Niţulescu prin 2012, acelaşi document, şi spunea că este un document de la DGPI sau că e de la Poliţie. Eu am văzut comunicatul MAI care este oficial. Nu există nicio asumare a DGIPI, nu este un document intern al acestui serviciu secret. Nu există nicio structură a MAI care să spună că acel document este. Este o înşiruire de minciuni (…). Mare parte din lucrurile scrise acolo au fost cercetate de parchet de-a lungul anilor şi pentru ele s-au dat NUP-uri”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai susținut că ancheta DNA care vizează aspecte publicate de Rise Project nu are nicio legătură cu el.

„În ceea ce priveşte comunicatul DNA-ului. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (…) Nu are cum să aibă legătură cu mine nicio anchetă legată de Brazilia, pentru că nu am afaceri în Brazilia, nu am nicăieri vreo afacere şi nu am făcut nicio infracţiune nici acolo, nici aici”, a spus liderul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a susținut că „totul pleacă de la George Soros”. „În ultimele luni am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic care este George Soros şi îi transmit şi acum: Nu o să cedez! Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. (…) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a afirmat acesta.

La aceeași televiziune, Dragnea a anunțat că „PSD va avea o altă atitudine” și nu „va mai întoarce celălalt obraz”.

„Este o campanie de ceva timp începută din februarie — martie 2016. Este bine concertată, este bine finanțată, este foarte bine organizată, pentru că îi deranjează câteva lucruri: nu pot opri creșterea popularității PSD, care este un fapt și se întâmplă, și creșterea popularității actului de guvernare, care începe să-și revină după instalarea noului guvern. (…) Nu au alt obiectiv, nu au alt plan, nu au altă strategie decât să mă înlăture pe mine sau să facă în așa fel încât PSD-ul să nu fie unit. (…) Am vorbit cu foarte mulți colegi din partid zilele astea, și cu unii oameni din presă. Este o certitudine că este o chestiune foarte organizată. Nu am de unde să știu cine apasă butonul central, care sunt toți ceilalți, dar se vede cu ochiul liber. (…) Eu, de când am fost ales președintele PSD, am cerut tuturor colegilor să promovăm pacea politică, dialogul și stabilitatea, să promovăm o stare neconflictuală între instituțiile statului, o stare neconflictuală între noi, ca partid și instituții, între noi și celelalte partide din România, între noi ca partid și președintele Iohannis. Se pare că această atitudine a fost considerată drept o slăbiciune și asta i-a făcut să se gândească ‘hai să începem să le să cărăm pumni în cap’. Răspunsul nostru va fi pe măsură. Nu am de gând să mai rămânem în această situație, nu am de gând să mai rămânem într-o situație în care doar să încasăm nefăcând nimic, doar vrând să guvernăm”, a spus Dragnea.

Citiți și

Ce a mânat ANAF de a călcat la RISE Project

DNA pe urmele lui Dragnea

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.