SCRISOAREA A TREIA DE LIULUTZA CODRUTA LASCU KOVESI.REFUZA SA SE PREZINTE LA COMISIA PARLAMENTARA DE ANCHETA A ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009!

10 Iul

Șefa DNA Laura Codruța Kovesi a refuzat din nou să se prezinte luni la audieri la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Kovesi a trimis, ca și la precedentele invitații pe care le-a refuzat, o scrisoare în care explică de ce nu se prezintă la audieri. „Având în vedere că nu am cunoştinţă şi nu deţin mijloace de probă referitoare la împrejurările şi cauzele în care s-au produs evenimentele supuse cercetării în cauza ce formează obiectul activităţii Comisiei, nu mă voi prezenta în data de 10 iulie 2017 – ora 11.30 la şedinţa Comisiei de anchetă”, spune șefa DNA în scrisoarea trimisă parlamentarilor.

content-image

content-image

content-image

Este a treia oară când Laura Codruța Kovesi a fost invitată, dar refuză să se prezinte.

Președintele Comisiei Oana Florea a spus săptămâna trecută că, în cazul în care Kovesi nu va veni nici de această dată la audieri, comisia va avea două variante pentru a merge mai departe: fie sesizează Ministerul Justiției, fie îi face plângere penală șefei DNA.

”Se va tranșa prin vot, azi, ce vom face. Vom vota dacă sesizăm organele penale”, a declarat, luni, Oana Florea într-o intervenție telefonică la Antena 3.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: