COMUNICAT MAE: ATENTIONARE DE CALATORIE PENTRU CANADA!

11 iul.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenționează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada, că provincia British Columbia, cu orașele Kelowna, Kamloops, Pince George, Quesnel 110 Mile House, se confruntă cu puternice incendii de pădure, care au condus la evacuarea a peste 10.000 de persoane.

Cetățenii români, afectați de situația din atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Vancouver: + 1 604.633.0786 și + 1 604.633. 0763, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al Consulatului General al României la Vancouver: + 1 604.369.4704, menționează MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de internet http://www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare ‘Un SMS îți poate salva viața!’.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: